Застрашен ли е животът на Доналд Тръмп?

Застрашен ли е животът на Доналд Тръмп?
Гласувайте за статията

Президентската двойка започва лечение

След като президентът на САЩ Доналд Тръмп потвърди лично новината, че двамата със съпругата му Мелания, са попаднали под ударите на COVID-19, мнозина се запитаха застрашен ли е животът му.

Доналд Тръмп

Президентската двойка започва лечение

Той съобщи новината в профила си в Туитър.
„Тази вечер аз и първата дама на Съединените щати имаме положителни резултати от тестовете за коронавирус. Веднага ще започнем процеса на карантиниране и лечение. Ще преодолеем това заедно!“, написа Доналд Тръмп.

Припомняме, че по-рано стана ясно, че една от близките съветнички на американския президент е заразена с коронавирус.
Хоуп Хикс – една от най-приближените съветнички на президента на САЩ Доналд Тръмп, е дала положителен тест за коронавирус, предаде CNN.

Посочва се, че информацията е потвърдена пред медията от три източника. Напоследък Хикс придружаваше Тръмп нееднократно при негови пътувания, включително при дебата в Кливланд във вторник.

Тя беше забелязана и в сряда да се качва на президентския кораб, с който Доналд Тръмп се отправи на предизборен митинг в Минесота. По-късно беше съобщено, че президентът на САЩ официално е потвърдил информацията за положителния тест на Хикс.
По думите на президента, съветничката е носела маски, но въпреки това се е заразила.

Междувременно експерти изчислиха, че шансът 74-годишният Тръмп да бъде хоспитализират е 20 пъти по-голям от този на 20-годишен човек, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар