Явор Бахаров става баща, но…

Явор Бахаров става баща, но…
Гласувайте за статията

Явор Бахаров вече иска деца, а любимата му Рая Пеева, която от този сезон води рубрика в предаването „Преди обед” по Би Ти Ви, още се дърпа. Актрисата иска първо да изгради стабилна кариера, да постигне успехи в професионален план и да се чувства спокойна, преди да премине към създаването на семейство. За това сподели самата тя при последната си медийна изява!

„Когато дойде. Аз сигурно ще съм една готина майка, така си представям. А пък Явор иска естествено деца, той вече е на 35 години., но аз му казах, че скоро няма да стане. Трябва някаква кариера поне да изградим, която да бъде качествена и на място”, сподели Рая, която е на 30 години.

Актрисата допълни, че тепърва е „влязла в много сериозно нещо – „Преди обед”. А работата за предаването не е само от 9,30 до 12, което са споделяли и водещите Александър Кадиев и Деси Стоянова. Рая явно е решена да затвърди позициите си в телевизията. Това стана ясно след като намекна, че иска да се чувства спокойна и в професията и не се съмнява в това. Надява се да успее да си създаде име и да има стабилно място в тв ефира, като паралелно продължава да работи като актриса. Рая се изявява и на театрална сцена, което допълнително скъсява свободното й време. „Това искам. Първо да имам опора. Освен мъжката – Явор, да имам и своя. Да имам вяра в себе си, аз имам, но да имам позиция”, изтъкна актрисата.

Рая и Явор са заедно вече от 4 години.

Познават се от повече 15 години. Живели са в един квартал, там и се срещнали за първи път. Рая се разхождал с приятелка на една поляна. Валял летен дъжд, когато изведнъж при тях се появило страхотно куче – Пуерто на Явор. Малкият Бахаров се появил малко след Пуерто. Запознали се. Още тогава се харесали, но не последвало нищо. Разликата им е 5 години и в квартала били в различни компании. „Когато се видяхме за първи път, той не беше известен, знаех само, че брат му Захари Бахаров е колега на майка ми. Беше много приятен младеж. Сега е много приятен мъж”, усмихва се Рая. Допълва, че прехвърчали искри през годините, но все се разминавали. А и често всеки от тях си имал гадже. Двамата се засичали и в НАТФИЗ. Вече като студенти попаднали в обща компания. Преди 4 години той я поканил да пийнат по едно. Започнали да излизат и скоро след това решили да живеят заедно.

„Аз имах апартамент, който беше на 10 крачки от неговата квартира. Той живееше с наш много добър приятел, Калин. И аз от първия ден не съм спала вкъщи. После му казах, че трябва да живеем само ние двамата”, споделя Рая.

Явор Бахаров е известен не само с постиженията си като актьор. През годините се чуваше за някои негови прояви, заради които дори имаше разправия с органите на реда. Рая винаги е повтаряла, че той се е променил, вече е станал изключително сериозен. Много се грижел за нея, дори й готвел. Изненадвал я с малки подаръчета. Често й бере цветя, когато се връща от риболов. Понякога тя ходи с него. Двамата първоначално много се ревнували, но вече не е така. Мислят за сватба и семейство. „Няма как да не се оженим някой ден. Вече съвсем сериозно си мислим – защо пък не”, каза Рая още преди две години. През това време много „доброжелатели” се опитвали да ги разделят, плели интриги, но в крайна сметка любовта на Явор и Рая устояла на всички перипетии, пише ‘Уикенд“.

Двамата живеят в хармония. Явор често готви, Рая също, но след като започна работа в предаването „Преди обед” няма много време. Затова пък се старае да създаде уют в дома им. Чисти, подрежда, пазарува. Наскоро се пошегува, че ежедневието й е толкова натоварено, че в свободното си време пуска перални.

„Постоянно си казваме „обичам те”. Пишем си го. Казват, че ако го повтаряш, ще се изтрие. Не е така. Повтаряй си го по-често, защото утре може да е късно”, споделя Рая Пеева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар