Разкритие: Дани унижавал Гери-Никол с „дебеланка“!

Разкритие: Дани унижавал Гери-Никол с „дебеланка“!
Гласувайте за статията

Доскоро Гери – Никол упорито отричаше, че се е разделила с ММА боеца Дани Илиев, но ето че истината излезе наяве.

Запознати издават, че певицата и спортистът не са заедно от два месеца. Като потвърждение на слуховете идва фактът, че бившите гаджета вече не се следват в социалните мрежи. Според клюките Дани е зарязал младата изпълнителка заради друга. Варненеката до последно се надявала, че ще се съберат, но накрая се ядосала и изтрила всичките им общи снимки в Инстаграм.

Близки до Гери-Никол твърдят, че тя видимо е отслабнала след раздялата и яката дупара, с която толкова се гордее, е напът да се стопи. Дани е първото по-сериозно гадже на певицата, а пред приятелки го определяла като „голямата й любов”. За съжаление обаче, връзката им е приключила безславно и в момента дори не поддържат приятелски отношения. Според слуховете, през цялото време на връзката им Дани не спирал да унизява певицата и дори я наричал „дебеланка”, което много я разстройвало, писа Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

23 коментара по “Разкритие: Дани унижавал Гери-Никол с „дебеланка“!”

 1. Запознат

  окт. 05. 2020

  ЕПА ТЯ СИ Е ДЕБЕЛАНКА ХАХА И КАКВО ГАДЖЕ СИ ИЗМИСЛЯТЕ, ЧЕ И Е БИЛ ДАНИ? ТОЙ САМ ПРИЗНА, ЧЕ Е БИЛ С НЕЯ ЗАРАДИ ПАРИТЕ КОИТО МУ Е ПРЕДЛАГАЛА! НЕ СТАВАЙТЕ И ВИЕ ПРОСТИ, КАТО ТАЗИ ДЕБЕЛАНКАТА ДА СИ ФАНТАЗИРАТЕ, ЧЕ НАИСТИНА ПО ЛЮБОВ Е БИЛ С НЕЯ, А ЗАРАДИ ПАРИТЕ НА ДЕБЕЛАНКАТА БЕШЕ С НЕЯ! ПАРИТЕ ХАРЕСВА ДАНИ А НЕ НЕЯ! ДАНИ ХАРЕСВА ДРУГА МАЦКА И ТОЙ Е ЛУД ОТ ЛЮБОВ ПО НЕЯ! А ДЕБЕЛАНКАТА, НИКОГА НЕ Я Е ХАРЕСВАЛ, САМ КАЗА ЗАРАДИ ПАРИТЕ Е БИЛ С НЕЯ! ДЕБЕЛАНКАТА Е ПРЕДЛАГАЛА ПАРИ НА ДАНИ ЗА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ И Е ГАДЖЕ!

 2. ТАКА Е ОСВЕН ДЕБЕЛАНКАТА Я УНИЖАВАШЕ И С БОСТАНСКО ПЛАШИЛО,ЧУЧЕЛО, ПРАДНЯТА….

 3. DedMoroz

  окт. 05. 2020

  Такива найлонови парцали, като тая, с лопата да ги ринеш.

 4. пор хаха

 5. пор

 6. с голям домат

 7. Красивия

  окт. 05. 2020

  грозница

 8. Дзори

  окт. 05. 2020

  прасенце

 9. Запознат

  окт. 05. 2020

  ДАНИ ХАРЕСВА ЕДНА МНОГО ГОТИНА МАЦКА ФИНА С ГОТИНИ ЕСТЕСТВЕНИ ЦИЦИ И БЕШЕ С ГЕПИ СОПОЛ ЗАРАДИ ПАРИТЕ КОЙТО ТЯ МУ ПРЕДЛАГАЛА ЗА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ СА ГАДЖЕТА! ТОЙ КАЗА ЧЕ ДОРИ СЕКС НЕ СА ПРАВИЛИ ВСИЧКО Е ЕДИН ПИАР!

 10. Запознат

  окт. 05. 2020

  ДЕБЕЛАНКАТА СЕ БИЛА ПРЕСТРУВАЛА ПРЕД ХОРАТА, ЧЕ БИЛА В ДОБРО НАСТРОЕНИЕ И НЕ БИЛА В ДЕПРЕСИЯ, СЛЕД КАКТО ДАНИ И БИ ШИТА ЗАРАДИ ДРУГА, ЗА ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСНА ПРЕД ХОРАТА! ДОРИ ОТНОВО И ОТНОВО ПЛАЩАЛА ЗА ИЗМИСЛЕНИ ОТ НЕЯ СТАТИИ ПЪЛНИ С ЛЪЖИ, НО ДАНИ ВЕЧЕ, НЕ СЕ ЗАНИМАВА С НЕЯ, ДОРИ КАТО МУ СЕ МОЛИ ДА МУ КИХА ПАРИ ДА ЛЪЖЕ ТОЙ ОТКАЗВАЛ! ТЯ УПОРИТО ЛЪЖЕШЕ ПРЕД ХОРАТА, КАК ДАНИ Я ХАРЕСВА И ИСКА И КАК НЕ СА РАЗДЕЛЕНИ, ЗАРАДИ ДРУГА КРАСАВИЦА! ДЕБЕЛАНАТА КРИЕШЕ ОТ ХОРАТА, КАК СЕ МОЛИ НА ДАНИ, ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ И Е ГАДЖЕ И Я ИСКА МНОГО И ЩЕ МУ ДАВА ПАРИ В ЗАМЯНА! ПРОСТО НЕ И МИНАХА ЕВТИНИТЕ КАКТО НЕЯ НОМЕРА С ЛЪЖИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ОТ НЕЯ, ЗАЩОТО ХОРАТА ЗНАЯТ ВЕЧЕ, ЧЕ ВСИЧКО И Е ЛЪЖИ И ТЯ И МАЙКА И ЛЪЖАТ ЯКО! ДЕБЕЛАТА БИЛА ЛЪГАЛА ЧЕ ДАНИ И ИСКАЛ ТЕЛЕФОНА ПОНЕЖЕ Я ХАРЕСВАЛ, А ТО БИЛО ТОЧНО ОБРАТНОТО, ТЯ НА НЕГО МУ ГО ИСКАЛА И МУ ПРЕДЛОЖИЛА ПАРИ ЗА ДА ЛЪЖЕ ЧЕ И Е ГАДЖЕ И Я ХАРЕСВА! И ЗА КАПАК КАТО И НАБИЛ ШУТА ДАНИ И НЕ ИСКАЛ ВЕЧЕ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ УЖ И Е ГАДЖЕ И Я ХАРЕСВА, ТЯ ПРОДЪЛЖИЛА ДА ХОДИ ПО НЕГО И ДА МУ СЕ МОЛИ, ДА НЕ Я ОСТАВЯ, НО ТОЙ ТВЪРДО Я ОТРЯЗВАЛ И КАЗАЛ, ЧЕ НЕ Я ХАРЕСВА, НИТО ОБИЧА, ИСКАЛ ДРУГОТО МОМИЧЕ И ЧЕ БЕЗ НЕЯ Е МНОГО ПО-ДОБРЕ, И НЕ ИСКАЛ ДА МУ ДОСАЖДА ВЕЧЕ!

 11. Запознат

  окт. 05. 2020

  Рут Колева: Гери-Никол си купува фенове, за да се прави на известна! https://novini.bg/show/kliuki/395074

 12. Запознат

  окт. 06. 2020

  ТОЙ НЕ И Е ГАДЖЕ, А ДЕБЕЛАНКАТА ГО КАРАЛА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ МНОГО Я ХАРЕСВА И Е НЕЙНО ГАДЖЕ В ЗАМЯНА МУ КАЗВАЛА, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИ ПАРИ, НО ТОЙ Я ОТРЕЗА ТОТАЛНО, НЕ ИСКА ДА ЛЪЖЕ И ТЯ СЕ НАСРА ПРЕД ХОРАТА И СЕГА СЕ ЧУДИ КАК ДА СИ ЗАМАЖЕ ЛЪЖИТЕ ДЕБЕЛАТА СВИНКЯ !

 13. Още по-запознат

  окт. 06. 2020

  Абе, Запознатия, ти си Дани с малката пишка, щото последно доколкото знам, Гери го разкара защото не струваше в леглото??? И как не те е срам да плюеш по златната кокошка от която просеше? Ама ти беше гот, докато Гери ти плащаше сметките и ти правеше скъпи подаръци и парцалки? Айде спри се вече, Гери няма да ти прости и няма да те приеме обратно. И не знам тази новата ти девойка как изобщо ти е намерила пикалцето, че да ти прави свирки.

 14. Запознат

  окт. 07. 2020

  ДО ДЕБЕЛТА ГРОЗНА ПРОСТАЧКА ГЕПИ СОПОЛ, АМА КРАВО МАЛОУМНА ТИ ХОДИШ ПО ГАЗА НА ДАНИ И МУ СЕ МОЛИШ, ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ ТЕБ, А ТОЙ ТИ КАЗАЛ, ЧЕ НЕ ТЕ ИСКА И ТЕ ИЗГОНИЛ, НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙ ПАК ЛЪЖИ ДОЛНА ЛЪЖКИНЯ! А ОТ ЗАВИСТ ЧЕ ТИ БИ ШУТА ЛЕШ, ЧЕ МУ Е МАЛКА И КАКТО МУ Е МАЛКА ЗАЩО МУ СЕ МОЛИШ ДА Е С ТЕБ ОТРЕПКО ЖАЛКА! А ОТНОСНО ПАРИТЕ ТИ, ИМА КОЙ ДА МУ ДАВА НЕ ЧАКА НА ТВОИТЕ КРАДЕНИ ПАРИ!

 15. Запознат

  окт. 07. 2020

  НАГЛА ПРОСТАЧКЕ ЯД ТЕ Е , ЧЕ СИ ГРОЗНА СВИНЯ И ПОЧВАШ ДА ЛАЕШ, КАК НА ДАНИ МУ Е МАЛКА, А ТИ С ТОЯ ДЕБЕЛ ФУНЯРНИК КОЙ ЗНАЕ КАКТО СЕ ИЗТРОПАШ ЛАЙНАТА КАК ТИ СМЪРДЯТ!

 16. Запознат

  окт. 07. 2020

  АМА ЕЙ СВИНИО МНОГО СИ ПРОСТА, ОСВЕН ЧЕ СИ ЯКО ГРОЗНА И ПОСТОЯННО ЛЪЖЕШ! ТОВА ДЕТО ТИ ГО ПРАВИШ ЛЪЖЕШ ЗА ДАНИ! МЪРША СКАПАНА И ПОСЛЕ, ПАК С ИЗМИСЛЕНИТЕ ТИ ПЛАТЕНИ СТАТИИ, ПОЧВАШ ДА ЛЪЖЕШ, КАК СИ МНОГО ЩАСТЛИВА И КРАСИВА, СЛЕД РАЗДЯЛАТА С ДАНИ, СМЕШНИЦА ГНУСНА, НИКОГА НЕ СИ БИЛА КРАСИВА ТОВА Е САМО ЗА ПРЕД ХОРАТА, ДА НЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ ТЕ Е ЯД ЧЕ ДАНИ ТИ НАБИ ШУТА В ГОЛЕМИЯ РАЗПОРЕН НАСРАН МОТОР! НО ХОРАТА НЕ СА ПРОСТИ, ЗНАЯТ ЧЕ ЯКО ЛЪЖЕШ И УМИРАШ ОТ ЯД, ЧЕ ТИ НАБИ ШУТА, А С ИЗМИСЛЕНИТЕ ОТ ТЕБЕ СТАТИИ, ЧЕ СИ УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА , СЛЕД РАЗДЯЛАТА Е ПОРЕДНАТА ТИ ЛЪЖА ЗА ПРЕД ХОРАТА ДА НЕ СЕ ИЗДАДЕШ, ЧЕ УМИРАШ ОТ ЯД, ЧЕ ТИ НАБИ ШУТА ДАНИ! И КИСНЕШ ПО САЙТОВЕТЕ, ДА ЧЕТЕШ КЛЮКИ И ОТКАЧАШ КАКТО ВИДИШ НЕГАТИВЕН КОМЕНТАР, ИСТИНАТА ТЕ БОЛИ И ПОЧВАШ ДА ПИШЕШ, КАК ДАНИ Е ЕДИ КАКЪВ СИ И ТАКА СЕ УСПОКОЯВАШ ,КАТО ЛЪЖЕШ, НО НЕ ЗА ДЪЛГО ПОНЕЖЕ СИ ЛИЧИ ЧЕ СИ НЕЩАСТНА!

 17. Запознат

  окт. 07. 2020

  ТОЛКОВА СИ ТЪПА, ЧЕ СЕ ИЗДАДЕ ПОНЕ, ЧЕ СИ МУ ДАВАЛА ПОДАРАЦИ Е ТОЙ БЕШЕ ПРАВ, ЧЕ СИ МУ СЕ МОЛЕЛА ДА МУ КИХАШ ПАРИ, ЗА ДА ЛЪЖЕ ,ЧЕ ТЕ ХАРЕСВА И ТИ Е ГАДЖЕ! НО КАКТО ДАНИ, ОТКАЗА ДА ЛЪЖЕ И ВЕДНАГА, НЕ ТИ ИЗНАСЯ И ЗАПОЧНА ДА ГО НАПАДАШ МЪРЛА!

 18. Запознат

  окт. 08. 2020

  БОСТАНСКОТО ПЛАШИЛО ГЕПИ СОПОЛ Я Е ЯД ЗА ДАНИ, ЧЕ И НАБИ ШУТА И СА ОТКАЧА И САМА СЕ ПРЕДЛАГА, НО НЯМА ВЕЧЕ ДА И СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА, ДОРИ И ПАРИ ДА МУ СЕ МОЛИ ПАК ДА МУ ДАВА, ЗА ДА ЛЪЖЕ ТОЙ, ЧЕ Я ХАРЕСВА И И Е ГАДЖЕ, НЯМА КАК ДА СТАНЕ, А ДАНИ ЩЕ И ВДИГНЕ ЯК СКАНДАЛ ЗА ЛЪЖИТЕ НА ПРАСЕТО ГЕПИ СОПОЛ!

 19. ТОЙ

  окт. 08. 2020

  НАГЛА СВИНЯ С ПРОДЪНЕНА КОФА

 20. ТОЙ УЖ Е С МАЛКА ПИШКА, А ТИ СИ С ДОСТА ГОЛЕМ ЗАДНИК КАКТО НА УГОЕНА ДЪРТА КРАВА ХАХАХАХА

 21. Дедо Соки

  окт. 08. 2020

  дали е яла уя хахха

 22. Красивия

  окт. 08. 2020

  пръдла

 23. Дъртия

  окт. 08. 2020

  епа може

Добавете коментар