След раздялата с Валери Божинов: Биляна Дол засия от новата любов! (виж тук)

След раздялата с Валери Божинов: Биляна Дол засия от новата любов! (виж тук)
Гласувайте за статията

Биляна Дол окрилена след раздялата с Валери Божинов!

Любовта явно оказва благотворно влияние върху бившата половинка на Валери Божинов – Биляна Дол. Сръбкинята, която има нов мъж до себе си, реши да съживи бизнеса си.

Валери Божинов

Биляна Дол освежена и разхубавена след Валери Бижинов

В най-скоро време тя ще пусне нова колекция на модната си марка. Това ще са първите модели, които създава след раздялата с нападателя на „Левски“.

След краха на връзката им Биляна бе изпаднала в криза и буквално бе зарязала бизнеса си. Не е ясно дали по финансови причини, или нямаше муза да създава. От известно време Дол е прегръдките на турския журналист Юсуф Емин.

Покрай водещия на телевизионното предаване „Севдалинка“ тя отново сияе. Биляна е в Истанбул от повече от месец, като непрекъснато е в компанията на Юсуф. Двамата обикалят заведенията около Босфора, като не пропускат случаи да качат свои общи снимки в социалните мрежи.

Към една от снимките бившата на Божинов дори пише на Юсуф: „Сърце мое, благодаря, че улесняваш живота ми в Истанбул“.

Покрай новата си тръпка намери време да се похвали, че е готова с новата си колекция, която ще пусне в най-скоро време. Емин също сподели в социалните мрежи новината.

Биляна създаде бизнеса си по времето на връзката си с Валери Божинов. Двамата бяха заедно около четири години. Биляна се раздели окончателно с нападателя в края на 2019-а, пише вестник „България Днес“.

Преди това двамата на няколко пъти се разделяха за кратко заради негови кръшкания, но Дол си го прибираше обратно. Накрая се умори да му прощава и сложи край на отношенията им.

Оттогава Валери не е демонстрирал близост с някоя определена жена. Въпреки слуховете, които го свързваха с няколко дами, това така и не бе доказано.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар