Златка Райкова и Благой Георгиев кръстиха сина си!С пищно тържество и отбрани

гости Златка Райкова и Благой Георгиев отпразнуваха кръщенето на сина си. Макар в светските среди да се очакваше, че първият рожден ден на Благо Джуниър ще предизвика истински фурор, кръщенето му се оказа по-важният празник за семейството. [caption id="attachment_452207" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев Златка Райкова и Благой Георгиев кръстиха сина си[/caption] Напълно разбираемо за всички, близки до Благо, който е изключително набожен и неслучайно носи прякора Благо Джизъса. Двойката избра да покани приятели и роднини няколко дни след самия рожден ден и точно както традицията в последните години повелява, те обединиха двата празника в едно.

Триетажна торта, украса от балони, обсипани в златисти цветове и дрескод „бяло“ - това са само малка част от организациите на тържеството, за които се грижи бившата плеймейтка.

„Сине, сине, Бог ли те изпрати?“, този рефрен припяваха с насълзени очи Злати и кръстницата на първородното й дете след церемонията в църквата. След края на светото кръщение гостите се пренесоха в известен столичен ресторант, за да се отдадат на песни и танци. На партито присъстваха само най-близките до светската двойка. Гримьорът Цецо Андреев и фризьорът Момчил Спасов, които се грижат за външния вид на Златка, са сред най-популярните гости на тържеството, пише вестник „България Днес“.