Златка Райкова и Благой Георгиев кръстиха сина си! (още подробности)

Златка Райкова и Благой Георгиев кръстиха сина си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Златка Райкова и Благой Георгиев кръстиха сина си!

С пищно тържество и отбрани гости Златка Райкова и Благой Георгиев отпразнуваха кръщенето на сина си. Макар в светските среди да се очакваше, че първият рожден ден на Благо Джуниър ще предизвика истински фурор, кръщенето му се оказа по-важният празник за семейството.

Благой Георгиев

Златка Райкова и Благой Георгиев кръстиха сина си

Напълно разбираемо за всички, близки до Благо, който е изключително набожен и неслучайно носи прякора Благо Джизъса.

Двойката избра да покани приятели и роднини няколко дни след самия рожден ден и точно както традицията в последните години повелява, те обединиха двата празника в едно.

Триетажна торта, украса от балони, обсипани в златисти цветове и дрескод „бяло“ – това са само малка част от организациите на тържеството, за които се грижи бившата плеймейтка.

„Сине, сине, Бог ли те изпрати?“, този рефрен припяваха с насълзени очи Злати и кръстницата на първородното й дете след церемонията в църквата.

След края на светото кръщение гостите се пренесоха в известен столичен ресторант, за да се отдадат на песни и танци. На партито присъстваха само най-близките до светската двойка.

Гримьорът Цецо Андреев и фризьорът Момчил Спасов, които се грижат за външния вид на Златка, са сред най-популярните гости на тържеството, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар