Радина Червенова: Опитвах се, но така и не успях да скъсам с Коко! (виж тук)

Радина Червенова: Опитвах се, но така и не успях да скъсам с Коко! (виж тук)
Гласувайте за статията

Радина Червенова и Коко Каменаров явно имат кармична връзка!

„С Коко всеки ден е предизвикателство. През последните две години преминахме през трудни периоди, в които всеки от нас имаше своите тежки моменти. В които съм се питала дали да не скъсам връзката, за да бъда малко повече егоист и да помисля за себе си“. Това призна Радина Червенова в предаването „Търси се“.

Радина Червенова

Радина Червенова и Коко Каменаров са родени един за друг

Тв звездата, чиито професионален блясък остава все така непомръкнал, въпреки че тя отдавна не е в БНТ, определи като „магия“ любовта й с журналиста и бивш генерален директор на БНТ Константин Каменаров.

Както се знае, Радина преживя и надмогна не само рака, но и романса на съпруга си с Михаела, близначката на Гергана Паси. Двамата очевидно са си простили и дори не обелиха дума за забежката в цялото интервю, което продължи цял час. Обстойно обаче разказаха за тежката диагноза.

„Когато научих, бях с него. Трябваше на секундата да се вземе решение за операция. Той млъкна, а аз казах „Готова съм, качваме се в операционната“. Нямах никакво колебание. За мен винаги има изход от една ситуация“, призна Радина.

Сега Радина Червенова работи върху първия си роман, базиран върху сънувана от нея история – микс между реални усещания и игра на въображението. „Това е хоби, не съм започнала да пиша с намерението да издавам книга“, призна Радина.

„Започнах да пиша своя роман като хоби. Вярвам, че няма случайни неща. Сънувах много ярък и дълъг сън. Събудих се и реших, че трябва да си запиша основните моменти. След време, една вечер започнах да пиша и не съм усетила кога е станало 8 сутринта.

Чувствах се все едно съм спала 10 часа, бях пълна с енергия. Изведох кучето на най-прекрасната разходка. Бях толкова щастлива! Така започнах романа, по който обаче има още работа“, призна едно от най-емблематичните лица на родния ефир.

А ако съжалява за нещо, което е пропуснала в живота си, то това е цигулката. Започва да свири на 5 и продължава 7 години, ходейки на уроци при истински майстори и педагози.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар