Фенове скочиха на Владо Пенев: Не го искат в „Маскираният певец”!

Фенове скочиха на Владо Пенев: Не го искат в „Маскираният певец”!
Гласувайте за статията

Феновете са бесни на Владо Пенев!

Актьорът Владо Пенев разочарова всички с изявите си в „Маскираният певец“ и предизвика яростни коментари сред зрителите, които скочиха срещу звездата от народния театър.

Владо Пенев

Владо Пенев разочарова зрителите

„Владо Пенев няма място като панелист“, категорични са феновете на загадъчното шоу.

Според тях актьорът само се излага с безумните си твърдения и така разваля репутацията на предаването, а и своята репутация, която изгражда от години.

Пенев още в първия епизод започна да се вайка, че е вече стар и не знае как ще се справи със задачата си.

Опасенията му се потвърдиха много скоро, в момента, в който втрещи с твърдението си, че зад маската на булката се крие Лили Иванова.

Това твърдение е пълен абсурд, тъй като примата на българската естрада е известна с трудния си характер и никога не би приела да участва в подобен формат.

Тя не без основание се смята за богоизбрана и не би се омешала с простосмъртни артисти.

„Владо, не си се излекувал от коронавируса май“, жегнаха го водещите на предаването Зуека и Геро. След като усети бисера, който изръси, актьорът започна все повече да се съмнява в себе си.

За няколко участници Пенев чистосърдечно призна, че няма идея кой стои зад маските. Когато се престраши да назове някое име, то няма общо с маскираните на сцената. Най-често Пенев посочва имената на свои колеги от театъра.

„С нищо не ми помогнаха жокерите. Може ли да не давам предположения“, запита в поредния лайф Пенев, с което преля чашата, пише вестник „Минаха години“.

„Защо е там? За да мълчи ли? Получава хонорар и не прави нищо. Щом е в панела, се предполага, че трябва да мисли над уликите и да познава поведението на повечето звезди“, изказаха се зрители по адрес на Пенев.

От цялата история най-притеснен изглежда е продуцентът Магърдич Халваджиян, който вече усеща, че с избора на белобрадия актьор си е вкарал автогол.

Работата е там, че всичко е в главата на един човек. Годините нямат значение, когато си уверен в себе си. Явно е, че Владо не е престарял, но е подвластен на самовнушения.

Още миналата година всички се зачудиха, когато атрактивният иначе и много талантлив актьор си пусна библейска брада.

Някои предположиха, че е заради изявите му в тв сериала „Откраднат живот“, където се превъплъти в образа на шеф на болница.

Там обаче спокойно можеше да мине с повечко грим и с изкуствена брада. Същото важи и за ролята му в „апокрифния“ за журналисти и театрални критици спектакъл на сцената на Народния театър „Бащата“.

За беда преди няколко месеца Пенев беше повален от коронавирус, с който се бори 26 дни. След излекуването си, изнемощял и уплашен, той се появи в сутрешния блок на Нова тв

„Здравей, България“ и заяви, че знае кога се е заразил, но не пожела да уточни мястото, за да не уплаши хората.

Заразяването му обаче станало, когато бил с мръсни ръце, защото нямал възможност да си ги измие.

Обществена тайна е, че напоследък Владо не се разделя с близката си приятелка от младостта Мартина Вачкова и дори запознати твърдят, че двамата живеят под един покрив.

За всеобщо учудване Марта, която е в ролята на сестра Жекова в „Откраднат живот“ не прихванала вируса и е в цветущо здраве.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар