Мускулест младеж опипва Мария в дискотека! (това ли е новият й)

Мускулест младеж опипва Мария в дискотека! (това ли е новият й)
Гласувайте за статията

Мария се сваля с мускулест младеж в дискотека!

След развода си с Християн Гущеров изпълнителката Мария отказва публично да разкрива мъжете в живота си, но вече се престрашава да се показва.

Мария

Този ли е новият на чалга певицата Мария?!

Преди дни Мара се появява в столична чалготека в компанията на доста по-младо от нея момче. Същото веднага грабва погледите с много поддържано тяло и плочки на корема, които са по-добре наредени от жълтите павета пред парламента.

Вестник „България Днес“ научи, че младежът се казва Мартин – но дали са само приятели, или между тях има нещо по-интимно, засега остава без официално потвърждение.

Посещението в дискотеката бързо се превръща в новина за нощна София. Мария е в предизвикателно черна рокличка и цяла нощ не спира да танцува под бурята от салфетки, а барабанистчета й тропкат с палки пред лицето.

На кадри в социалните мрежи се вижда, че Мария и младата й половинка се усамотяват в… тоалетната на дискотеката, където вече няма никаква дистанция между тях и са си много близки.

На една от снимките ясно се вижда как Мартин е хванал фолкпевицата за задните части – нещо, което приятели не правят помежду си, а е повече присъщо за двойки, които обичат да мачкат чаршафите.

След развода си с Гущеров фолкпевицата не пропусна да се оплаче, че е била ограничавана като съпруга и затова не е ходела на участия.

Сега тя вероятно няма такива проблеми, защото покрай снимките с младежа се пусна и по долни гащи. Бялото бельо лъсна в селфи пред огледалото. Освен това тя си направи и няколко нови татуировки, някои от тях на палави места, и с поредица от снимки показва и тях.

По-рано тази година певицата обяви, че спира да пее и вече ще влиза в дискотеки само като посетителка.

И наистина е така – по време на престоя в чалготеката Мария нито за миг не се изкуши да хване микрофона, въпреки че мнозина я познават и започват да я кандърдисват да им попее.

Не са малко хората, които смятат, че Мария няма да издържи дълго и отново ще гради попфолк кариера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар