Щерката на Юлиан Вергов продава старите си дрехи! (виж тук)

Щерката на Юлиан Вергов продава старите си дрехи! (виж тук)
Гласувайте за статията

Щерката на Юлиан Вергов си продава старите дрехи!

Дъщерята на Юлиан Вергов продава старите си дрехи. Практичната тийнейджърка е обявила якето си за 30 лева, пуловерът за 25, шапката за 15. Алена разчита да се отърве бързо от тях, защото са маркови, пише вестник България днес.

Юлиан Вергов

Щерката на Вергов си продава дрехите

Припомняме, че преди няколко месеца Алена сюрпризира баща си с официално гадже. И то навръх юбилея му.

Актьорът чукна 50 без да вдига мощен купон, а предпочете да отбележи празника си със семейството си край морето. Тържеството се оказа по-специално, защото на него 18-годишната Алена го запозна с първото си сериозно гадже.

За първи път младата Алена демонстрира пред баща си връзка с представител на противоположния пол. Крайно любопитно е, че момчето е адаш на актьора – и то като него се казва Юлиан.

Доскоро наследницата на Вергов не си позволяваше да се появява публично в компанията на момче.

Тя дори предизвикваше клюки, защото е мъжкарана – кара скейтборт, носи само панталони, харесва раздърпани ризи и тениски и на моменти кара хората да се чудят има ли нещо женствено в това момиче.

Избраникът й е фотограф, планинар и природозащитник. Младежът не се интересувал от светската суета, а влагал сили и енергия в благотворителни акции и вече имал натрупан стаж като доброволец в международна организация в Англия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар