Емануела и Иван Юруков са Булката и Баба Яга в „Маскираният певец“!

Емануела и Иван Юруков са Булката и Баба Яга в „Маскираният певец“!
Гласувайте за статията

Емануела и Иван Юруков в шоуто зад маските на Булката и Баба Яга!

Още двама участници от „Маскираният певец“ са разкрити. Фолк певицата Емануела и актьорът Иван Юруков се крият зад маските на Булката и Баба Яга.

Емануела

Емануела и Иван Юруков бяха разкрити от зрителите

Разкритието направиха върли фенове на чалга изпълнителката, които се кълнат, че зад розовата каска се крие именно певицата с изумрудени очи.

Според фенове на предаването фолк звездата Емануела осезателно е редуцирала участията си през последните две-три седмици и занапред, като избягва да поема ангажименти в съботните вечери. Причината за това е изявата й в предаването на Маги Халваджиян.

От детективския панел се усъмниха че Булката е фолкпевица, но избягват да споменават името на най-вероятния участник – Емануела. Уликите също водят към звездата на Пайнер.

Почти няма съмнение и кой се крие зад страшния образ на Баба Яга. Страховитата маска носи един от най-талантливите актьори Иван Юруков. Гласът на Юруков бе разпознат още в първия лайв на предаването.

Булката и Баба Яга са сред най-интересните образи в предаването. И двете маски продължиха напред по време на концерта миналата седмица с помощта на вота на зрителите.

Очаква се и моментът да се изправят един срещу друг в битката за челните позиции, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар