Шеф Манчев и Ива Бека изживяват любовта на живота си! (още подробности)

0

Шеф Манчев и Ива Бека изживяват любовта на живота си!

Личният живот на шеф Манчев през последните три години е низ от възходи и падения. Кулинарят, който мина през няколко тежки раздели, най-накрая срещна любовта.

шеф Манчев
Шеф Манчев и Ива Бека с любов като на кино

От края на май той има връзка с красивата изпълнителна директорка на компания за билборд реклами Ива Бека. Двамата се познават от дълго време, като първоначално били семейни приятели.

Шеф-готвачът поддържал добри отношения с вече бившия приятел на Ива – гръцкия бизнесмен Христос Мурутис. Двамата с Ива дори сватосали децата си – Христо и Елина.

Синът на кулинаря и 17-годишното момиче са заедно от началото на тази година и по всичко личи, че имат доста силни чувства един към друг. Момичето е наследило красотата на майка си, а Христо редовно я изненадва с красиви букети и подаръци.

Родителите им пък се събрали няколко месеца след като Ива се раделя с Христос Мурутис. Между тримата обаче няма никаква драма. Гъркът дори е благословил връзката на влюбените, пише столичен вестник.

Както знаете, шеф Манчев се разведе с първата си съпруга след 18 години брак. Той не крие, че с нарастването на популярността му доверието помежду им започнало да спада все повече. Така отношенията им започнали да се разпадат.

„Много ми беше трудно когато се разделихме в Марина. Ние бяхме за пример. Дълго се борих със себе си да го направя.“, споделя Иван Манчев. Двамата имат две деца – Христо и 14-годишната Виктория. От следващата си половинка Цветомила готвачът също има син.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.