Ивайло Захариев се сбил със свой колега заради жена! (още разкрития)

Ивайло Захариев се сбил със свой колега заради жена! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Ивайло Захариев е джентълмен и не търпи лошо отношение към жена!

Бой с колега си спретнал Ивайло Захариев, разкри самият той. Причината – мъжът ударил шамар на жена. Случката е от преди 7 години.

Ивайло Захариев

Ивайло Захариев се бил с колега заради жена

„Той удари шамар на една колежка, което за мен е недопустимо. Аз го ударих и той ми скочи. По-късно разбрахме, че е бил на лекарства, които провокират раздразнителност. Той се извини и всичко е ок вече“, пише вестник България днес.

Припомняме, че актьорът вече е официално сгоден за приятелката си Станислава. Двойката обаче смятала да прави сватба чак догодина. Защо е нужно това отлагане, влюбените не обясняват, но най-вероятно причината е финансова.

Само преди няколко месеца Ивайло Захариев бе на върха на успеха. Актьорът се радваше на силно набъбнала фенска маса, ангажименти и оферти за реклама, след като няколко поредни години кариерата му беше позамряла покрай финала на сериала „Под прикритие”.

Той обаче неочаквано намери място в цели два нови сериала – „Пътят на честта” и „Ягодова луна”, което го извади отново на повърхността. Точно тогава се появи и новата му любима Станислава, клюката около която допълнително вдигна интереса към Захариев.

Двойката твърди, че е заедно от по-малко от година, а съвсем наскоро обяви официално своята връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар