Скандал: Мариана Векилска оплю бившия си Симеон Колев! (виж тук)

Скандал: Мариана Векилска оплю бившия си Симеон Колев! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мариана Векилска ядосана на Симеон Колев!

Мариана Векилска не пропусна да натрие носа на бившия си – Симеон Колев, че е прехвърлил вината за раздялата им изцяло върху нея. И в последните три години не спирал да я черни пред познати и непознати.

Мариана Векилска

Мариана Векилска оплю бившия си

„Когато двама души се разделят, винаги има болка и за двамата. Но смятам, че да се изкарваш жертва е недостойно, затова никога не съм го правила. Партньорство между мъж и жена се гради на тривиални неща – любов, доверие, споделяне.

Проблеми винаги има и постепенно забавленията отиват на заден план. Но тогава трябва да си ги създаваме и да ги изживеем заедно“, коментира тв водещата визирайки бащата на сина си.

Тя отново не назова конкретната причина за краха на техния дългогодишен брак. Макар в светските среди да се шушука, че вината е на Векилска и става дума за нейна изневяра, пише сайтът „Ретро“.

Журналистът от БГ радио общински съветник от ГЕРБ Симо Колев бе доста по-огорчен от постъпката на Мариана Векилска и призна, че е преминал изключително тежко през тъгата, която го е налегнала след раздялата.

Симо сподели, че е получавал панически атаки, налагало се дори да търси спешна помощ, а в последствие започнал да ходи на психолог, за да се измъкне от лапите на депресията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар