Ето как всяка зодия се справя със стреса!(Част 2)

Ето как всяка зодия се справя със стреса!(Част 2)
Гласувайте за статията

Зодиите реагират различно на стресовите ситуации в живота!

Има зодии, които преживявайки трудни изпитания, се чувстват наранени и нещастни. Те биха се отказали да се справят с предизвикателствата в живота си, с мисълта, че нищо добро не сладва.

зодии

Някои зодии обичат предизвикателствата, сн. Фейсбук

Но има и такива зодиакални знаци, за които трудностите всъщност правят ежедневието още по-желано. Те обичат неочакваните планове на съдбата и нямат нищо против да се изправят пред тях съвсем сами.

Везни
Везните са миротворци. Те винаги са били най-стабилните защитници на хармонията, баланса и мира. И в резултат на това са склонни да избягват проблемни ситуации и конфронтации.

Понякога изглеждат като щраус, който си рови главата в пясъка, но стига това да възвърне спокойствието в живота им – не им пука.

Скорпион
Известната скорпионска параноя често се възползва от вас, когато сте изправени пред стресова ситуация. Знаете, че хората около вас не винаги ще бъдат прозрачни и така вашето чувство на безпокойство започва да добива заплашителни размери.

Стрелец
Добрата новина е, че вашият небрежен подход към живот означава, че рядко се оказвате в стресови ситуации. Честно казано, вие просто се справяте с трудностите, когато идват като на шега. А ако нещо ви затрудни, то значи, че трябва да вложите още повече енергия!

Козирог
Вие сте много методични и организирани хора. Правите всичко възможно да предвидите събитията и да имате резервни планове „в ръкава”. Вашето обсесивно желание да бъдете подготвени е причината, поради която не откачате, когато възникнат предизвикателства.

Водолей
Вие сте истински мъдреци, които вярват, че най-трудните предизвикателства в живота са просто тестове за себеусъвършенстване. Склонни сте да изпадате в паника, ако нещо не се получава, но в крайна сметка това рядко се случва.

Риби
Честно казано, Рибите имат един от най-лошите подходи за справяне с кризи. Известно е, че винаги „раздухват” нещата, просто защото обичат драмата. Риби, трябва да се научите да контролирате по-добре емоциите си, така че да не бъдете в постоянно състояние на хаос!, пише iwoman.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар