Преслава и Николета Лозанова отслабват в Турция! (още подробности)

Преслава и Николета Лозанова отслабват в Турция! (още подробности)
Гласувайте за статията

Преслава и Николета се възползват от услугите на хотела!

Преслава и Николета Лозанова преминават през сериозен детокс в Турция. Двете са в курорта Бодрум където хем ще почиват, хем ще отслабнат.

Преслава

Преслава и Николета ваят тела в Турция

Николета прекара седмица в Турция със сестра си. Преслава бе там с половинката си Павел Лазаров. Хотелът в който двете мадами отсядат, се слави като един от най-добрите за пречистване на организма в света.

Освен от нашенски звезди комплексът посещаван от редица знаменитости от цял свят. Цената, с включен детокс пакет, не е никак малка, ала всяка стотинка си струва, категорични са преминали терапията.

Преслава и Николета се подлагат на най-различни процедури с които премахват от тялото си вредните вещества.

На всяка е направен специален тест, който показва какво е състоянието на организма им, след което се изготвя програма, включва включваща масажи, хранителен режим и т.н. И двете преминават през така популярната озонотерапия, пише вестник „България Днес“.

На певицата и половинката на Ники М. е взета кръв, която е обогатена с кислород и върната отново в тялото им. НиЛо и Преслава са подложени на редица масажи които стимулират кожата и премахват излишния стрес.

Хотелът разполага с детокс ресторант. В него храната е само зеленчуци и плодове, но достатъчни да се захрани оганизмът и да се пречистиш напълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар