Неочаквано: Шеф Петър Михалчев напуска „Мастършеф“! (виж тук)

Неочаквано: Шеф Петър Михалчев напуска „Мастършеф“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Шеф Петър Михачев се кани да напусне „Мастършеф“!

В журито на „Мастършеф” май ще има промени от пролетта, пише вестник „Уикенд”. Единият от съдиите в готварския формат бил на кантар да напусне. Това е повелителят на сушито Петър Михалчев. След цели 6 сезона в ефира на Би Ти Ви майсторът на японската кухня се чувствал крайно изморен да е тв звезда.

Петър Михалчев

Петър Михалчев напуска Мастършеф?!

На татуирания готвач отдавна му било дошло до гуша да го спират по улиците и да го питат: „Вие ли сте онзи от „Мастършеф”?”. Това обаче бил най-малкият му проблем във връзка със споходилата го преди няколко години слава.

Шеф Михалчев се отегчавал от всякакви медийни изяви, снимки и раздаване на автографи, които от доста време за него са ежедневие. Подобни задължителни за една тв звезда дейности считал за напълно безсмислени, а най-много се дразнел на вечния въпрос, който фенове и журналисти му задават: „Защо имате толкова много татуси?”.

Михалчев се вбесявал, че заради подобни празни според собственото му мнение задължения се налага да пренебрегва семейството и бизнеса си, който го храни. На момента задълженията като лице на Би Ти Ви толкова много му дотягали, че ходел мрачен като буреносен облак, готов да се скара с всеки пред очите си.

Вместо да си пили нервите с подобни занимания, той вече сериозно се замислял да се откаже от телевизията и да си гледа ресторанта, който и без това е основният му източник на доходи. До момента Михалчев е изкарал 5 години в хитовото кулинарно шоу на Би Ти Ви.

Преди време приел офертата да се включи в „Мастършеф”, но не смятал да остава там за дълго. Идеята му била от една страна да стане популярен, за да привлече повече хора в ресторанта, а от друга – надявал се да просвети хората за основните принципи на кулинарията и да вдигне рейтинга на готварската професия.

Пет години след първия сезон на „Мастършеф” обаче не само че се бил пресител от медийна слава, но и се чудел какъв е смисълът да се бъхти в телевизията, ако това значи да остави ресторанта без надзор и да жертва цялото си свободно време.

Известно е, че в бизнеса готвачът разчита на своята съпруга, но тя не можела да го замести изцяло, а и вече била прекалено изморена да върти всичко сама.

На фона на тези проблеми Михалчев се замислил, че май вече е време да сложи край на своите звездни залитания, за да има време за истинските си задължения. Засега решението не било взето окончателно, но нещата клоняли към раздяла с Би Ти Ви или поне към редуциране на ангажиментите в телевизията.

Подобно нещо направи преди време италианецът Лео Бианки. След един сезон в „Мастършеф”, който го откъсна от всичко останало в живота му, включително от неговите две деца, той реши да напусне шоуто и да се задоволи с рубрика в „Преди обед”.

На неговото място дойде шармантната Силвена Роу. Преди Лео в предаването се изявяваше Виктор Ангелов, който пък се премести в Нова тв. Ако и Петър Михалчев се раздели с журито на предаването, ще се наложи да се търси поредно попълнение в екипа на журито.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар