Калин Сърменов се освини яко, стана 130 кила! (още подробности)

Калин Сърменов се освини яко, стана 130 кила! (още подробности)
Гласувайте за статията

Калин Сърменов яко надебеля след като стана татко за трети път!

Преди година директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов стана татко за трети път, но изглежда така, все едно не жена му, а той е износил бебето. 57-годишният актьор драстично се е занемарил и ошишкал до критичните 130 кг.

Калин Сърменов

Калин Сърменов се ошишка здравата

Сърменов се появи на промоцията на юбилейната книга албум на Вежди Рашидов „Вежди”, а останалите гости с любопитство го заглеждаха. 6-месечното затваряне на театрите по време на пандемията от Ковид-19 и последвалото бездействие, очевидно са се отразили пагубно върху фигурата на иначе снажния театрал.

Двуметровият исполин, нашумял с ролята на колоритния мафиот Михаил Михайлов – Милото в крими сериала „Под прикритие” се е ошишкал с поне 20 килограма, одумваха го останалите гости на светското парти.

За разлика от предишните му преобразявания, когато периодично актьорът ту пускаше брада, ту качваше мускулна маса заради различни роли в киното, този път така се е ошишкал, че е станал неузнаваем.

Сърменов е оформил огромно шкембе, а в областта на корема се е сдобил с големи „любовни дръжки”. Цялото това пиршество на плът и телесни мазнини се допълва и от големи бузи и двойна гуша.

Заради ошишкания му вид в момента никой не искал да ангажира в нови телевизионни проекти иначе талантливия актьор.

Рязката промяна в телосложението обаче не притеснявала особено театралния шеф. Сърменов бил наясно, че наднорменото му тегло се дължи единствено на лежерния живот, който води. И само въпрос на време и желание било отново да се втали, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар