Зодията подсказва каква е вашата свекърва!(Част 1)

Зодията подсказва каква е вашата свекърва!(Част 1)
Гласувайте за статията

Снаха и свекърва-темата е безкрайна и често болезнена….

Да се разбираш с майката на любимия мъж не е лесна задача. Да, може би има и свекърви, чиято цел не е да те мачкат и да ти подмятат забележки.

свекърва

Дали сте уцелили добра свекърва?, сн.Фейсбук

Но дали сте попаднали на такава, разкрива и зодията й.

Овен
Свекървата, родена под знака на Овен, е грижовна и любяща майка. Както във всяка друга сфера, и тук зодия Овен се стреми към най-доброто, в случая за сина.

Затова свекървата овен понякога може да е по-директна или критична, да дава повече съвети, но без да таи лоши чувства към снаха си.
Телец

Свекървата, родена под знака на Телец, е търпелива и внимателна. Тя държи на хармонията и разбирателството в семейството,

затова често се опитва да разреши различни спорове и несъзнателно може да се намеси между семеен конфликт. Често ще я видите в кухнята, където ще приготвя нещо вкусно.

Близнаци
Свекървата, родена под зодия Близнаци, е сериозна и отговорна. Общителна е и много обича да говори, затова нищо чудно да ви разпита в подробности за всички около вас и връзката ви със сина й. Понякога обича да дава оценки.

Рак
Свекървата, родена под зодия Рак, е грижовна и държи на реда вкъщи. Недостатъкът й обаче е, че не понася разправиите вкъщи, затова по-скоро ще изчезне, докато нещата не се решат сами. Освен това свекървата Рак обича да изтъква заслугите си и да държи на вниманието на сина си.

Лъв
Свекървата, родена под знака на Лъв, е щедра. Тя обича да глези и да бъде глезена. Може да ви изненада с голям подарък в момент, когато най-малко очаквате.

Но след време очаква подобен жест и от вас. Помнете, че като всеки Лъв, този тук също не обича да бъде критикуван.

Дева
Свекървата, родена под знака Дева, е подредена и стриктна. За нея е важно вкъщи да има ред и той да се спазва от всички. Освен това е перфекционист, затова иска всеки детайл да е идеален – това ще се изисква и от вас.

Помнете, че свекървата Дева е малко обидчива, затова си подбирайте думите, пише rozali.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар