За снахите: Каква свекърва ти е пуснала съдбата!(Част 2)

За снахите: Каква свекърва ти е пуснала съдбата!(Част 2)
Гласувайте за статията

Майката на мъжа ти!Свекървата! Кошмарът ти!

Дали вече сте минали под венчило или обмисляте да го направите, вижте каква свекърва ви е поднесла съдбата.

свекърва

Със свекървата винаги бъдете нащрек!, сн. Фейсбук

Тя стои пред вас, изучава ви, с изпитателен поглед, фалшива усмивка или подправена нежност.Независимо как, бъдете нащрек!На свекървите никога не трябва да се има пълно доверие

Везни
Свекървата, родена под знака на Везни, е дипломатична и тактична. Ще се опита да се приспособи към вашите характер и навици. Недостатъкът й е, че много се влияе от чуждото мнение и понякога обръща внимание на клюки и интриги.

Скорпион
Свекървата, родена под знака на Скорпион, е директна. Тя няма да ви спести нищо – нито хубавото, нито лошото.

Това понякога предизвиква спорове между нея и снахата, но след това свекървата често се чувства виновна, нищо, че не си го признава. Бъдете подготвени за специфичното й чувство за хумор.

Стрелец
Свекървата, родена под знака на Стрелец, е чувствителна, но силна личност.

Обикновено с влияние в обществото, със стабилна работа и амбиции. Затова тя търси такива качества и в бъдещата съпруга на сина й. Помнете, че свекървата Стрелец не обича да й се пипат вещите.

Козирог
Свекървата, родена под знака Козирог, е като книга, пълна с практични съвети и житейски уроци. От нея ще черпите мъдрост и знания. Недостатъкът е, че понякога обича да налага мнението си. Освен това не е желателно да се карате с нея, защото й минава бавно.

Водолей
Свекървата, родена под знака Водолей, обича да се раздава. Тя е готова на всичко за децата си, затова може да изпълни всяка ваша молба.

Имайте предвид обаче, че е непредсказуема и понякога благородните каузи, с които се занимава, могат да отвлекат вниманието й. Помнете, че има навика често да си сменя мнението.

Риби
Свекървата, родена под знака на Риби, залага на интуицията си. Тя е добър слушател и може да сте спокойни, че ако й поверите някаква тайна, тя ще я пази. Недостатъкът е, че рядко си признава, че е виновна за нещо, пише rozali.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар