15 години трябваха на Мариан Бачев да се реши на брак!

15 години трябваха на Мариан Бачев да се реши на брак!
Гласувайте за статията

Известният актьор на Слави Мариан Бачев вдига сватба с майката на двете си дъщери Милена след 15 години съвместен живот. Изненадващото решение за личния си живот обяви самият актьор в скорошно тв интервю и развълнува много феновете си.

Бачев и половинката му, които се славят като една от най-стабилните двойки в родния шоубизнес, решили да отбележат със сватба годишнината си.

Мариан Бачев най-после ще се врече във вярност на майката на децата си

„Има клише, че зад всеки успял мъж седи по една умна жена, което е много вярно. Ако ти не се чувстваш сигурен с нея, винаги нещата ти няма да вървят. Милена създава уют и ме кара да се чувствам стабилен, за да мога да работя и да се грижа за семейството ни. С нея сме от 15 години заедно.

Всички казват: „Ей, ти имаш две деца!“ А аз отговарям: „Да, при това от една и съща жена със седем години разлика. Нещата не са случайни. Тя е по-търпеливата, прави повече компромиси. Актриса е и умее да проявява разбиране за неща, които съм преживял през деня“, споделя с вълнение бъдещият младоженец.

Артистът планира да се венчае догодина, а шаферки със сигурност ще бъдат двете дъщери на двойката – Александрина и Косара.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар