Направи го: И Райна напращя бюст със силикон! (виж тук)

Направи го: И Райна напращя бюст със силикон! (виж тук)
Гласувайте за статията

Райна изневери на решението си да остане естествена!

Голям сочен бюст, щръкнали зърна и визия на сексбомба. Фолкпевицата Райна изненада с новата си визия, като сама пусна снимка на извивките на тялото си.

Райна

Райна наду бюста си със силикон

В продължение на дълги години санданчанката гордо се окичваше с титлата „последната фолкпевица с естествен бюст“. Но май се е предала пред хирургическите интервенции, коментират фенове.

Наблюдателни почитатели отчетоха, че от малките гърди със скромни размери на певицата няма и помен.

Прилепналото спортно екипче на Райнето ясно очертава набъбването в гръдната й област. Традиционно Райна се дразни на информации, свързани с личния й живот, независимо дали става въпрос за мъже или промени по тялото й.

И този път изпълнителката остана вярна на себе си да не разкрива категорично каква е истината. На обвиненията, че се слива със силиконовата масовка, певицата отвръща, че всеки може да си мисли каквото си пожелае, но така и не отрича категорично, че се е „ремонтирала“.

„Може да ми сложите силикон, където поискате“, заявява ядно Пилето на поп фолка. Преди време на въпроса дали жените вече не отблъскват мъжете с прекаленото използване на силикон Райна обяви, че:

„Не силиконът е главната причина за това, а вулгарността при голяма част у жените. Липсата на онази женственост и нежност. Факт е, че се прекали с този силикон, но… всеки сам решава за себе си какво му харесва“.

Източник: България днес

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар