Къци помогнал на Герасим Георгиев-Геро да се ожени!(Виж още)

Къци помогнал на Герасим Георгиев-Геро да се ожени!(Виж още)
Гласувайте за статията

Герасим Георгиев е много благодарен на Къци Вапцаров!

12 години брак направи актьорът Герасим Георгиев-Геро с любимата си Цвета Гагарова, която по образование е кинезитерапевт, но работи като спортна журналистка.

Геро

Къци спонсорирал Геро за сватбата

„Още си спомням как тогава стана всичко. Бях водещ на предаването „Горчиво“ по Би Ти Ви, а продуцент му беше Къци Вапцаров.

Тъкмо бяхме готови с ремонта на апартамента ми и аз се реших на тази стъпка – да предложа брак.

Бяхме се занулили до стотинката. Обадих се на Къци и го помолих да ми плати напред. Той ме пита защо, отговорих му – да се оженя. И той се зарадва“, спомня си днес Геро.

Двамата с жена му се запознават в Народния, където актьорът репетирал в „Аз, този джаз“. В един момент си навехнал крака и много го заболяло. Цвета била приятелка на колежка на Геро.

И понеже е кинезитерапевт, а дипломната й работа била ахилес, та Геро веднага й се доверил. Скоро след това двамата се влюбили.

„Аз съм труден характер, а да живееш с актьор е изпитание“, признава Геро.

Той предлага брак на Цвета година след като заживяват заедно под един покрив. По това време той е водещ на „Горчиво“, предаване, в което събира двойки по телевизора.

Малко след сватбата си с Цвета двамата стават родители на прекрасно момиче – Йохана. Госпожицата вече е на 11 години и мечтае да наследи татко си на сцената, писа „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар