След 20 влюбвания: Папи Ханс разбрал какво е любовта!

След 20 влюбвания: Папи Ханс разбрал какво е любовта!
Гласувайте за статията

Папи Ханс споделя откровено живота си пред водещата Мария Игнатова!

Тази неделя в комедийния таблоид „Папараци – ново 20!“ на фокус ще бъде любовта, а опита си с нея ще сподели поетът и певец – Папи Ханс. Той ще се върне назад във времето, за да разкаже за тръпката на първото си влюбване и първата целувка в отговор на „20-те въпроса на Мария Игнатова“.

Папи Ханс

Папи Ханс ще говори открито за любовта

Водещата ще надникне в личния свят на твореца, за да разбере кои са хората, пред които той сваля своята маска и колко човека живеят в него. С годините схващането на артиста за любовта се е променило коренно.

Той разказва как е свързвал обичта с чувството на еуфория по даден човек, но с всяка следваща преживяна еуфория всъщност разбира,

че любовта е много повече партньорство и приятелство. Но за да стигне до този извод е трябвало да се влюби поне 15-20 пъти.

От всички тези преживявания Папи Ханс черпи вдъхновението си като споделя, че това е причината в момента той да е едновременно много щастлив, но и нещастен, тъй като няма за какво да пише.

Днес романтичният творец не може да се оплаче от липса на женско внимание, за което е мечтал като тийнейджър.

Папи Ханс споделя, че като малък много се е старал да получава нужното внимание от момичетата, но е бил твърде срамежлив и старанието му се е състояло предимно от зяпане на дадено момиче, докато не й стане неудобно.

В новия брой на „Папараци – ново 20!“ ще бъдат излъчени също и ексклузивни кадри на Софи Маринова и сина й Лоренцо в софийския зоопарк, където младият мъж снима самостоятелен клип.

Звездите отново ще реагират на коментари по свой адрес в рубриката „Хейт парк“ като тази неделя в нея ще участват Владимир Каролев, Мила Роберт, Дара Екимова и Жанета Осипова.

А междувременно зрителите ще могат да видят фурора по софийските улици, създаден от Милко Калайджиев в „Кой стои зад теб“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар