Деси Банова отрече да се развежда: С Росен се обичаме!(Виж как изригна)

Деси Банова отрече да се развежда: С Росен се обичаме!(Виж как изригна)
Гласувайте за статията

Деси Банова бясна заради слуховете за развода си с Росен Плевнелиев!

„Обичаме се с Росен! Изобщо няма нищо вярно в това, че се развеждаме! Да ви кажа не съм видяла това, което е написано, но то не е вярно. Ние двамата си гледаме децата и сме щастливи, няма какво друго да ви кажа по темата“.

Деси Банова

Деси Банова бясна заради слуховете за развод с Плевнелиев

Това сподели съпругата на бившия президент Деси Банова – Плевнелиева.“Не знам откъде си измислят хората такива сензации. Сигурно, за да се продават“, допълни бившата синоптичка.

Росен Плевнелиев и Деси Банова сключиха брак през юни миналата година, а синът им се роди на 1 октомври 2018 година и наскоро стана на две годинки. За рождения ден на малкия, Росен и Деси били заедно, допълват близки до семейство.

Голямата фамилия на Плевнелиев живее в луксозна къща в „Резиденшъл парк“ – комплекс построен от строителната фирма на бившия държавен глава.

Синоптичката никога не е имала конфликт с децата от първия брак на съпруга си и дори е споделила това в медиите.

За Росен Плевнелиев това е трети брак. Преди него той е развеждан два пъти, а втората си жена Юлияна има синове Асен и Павел. Деси има дъщеря Йоана от бизнесмена Ивайло. Общото им дете с Росен се казва Йоан, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар