Моника Белучи и уникалното й чувство за стил

Моника Белучи и уникалното й чувство за стил
Гласувайте за статията

Знаем, че Моника е забележително красива жена и за нея можем да кажем, че освен с естествената си красота, умее да прави впечатление и със чудесния си вкус за дрехи.

Моника започва кариерата си на модел през 1988, когато се премества да живее в Милано и подписва договор с модната агенция EliteМалко след това обаче се проявява и актьорският й талант, благодарение на който името й се превръща в легенда.

На 54 години Моника остава все така вярна на стила си. Дори и с промените в гардероба й през годините, тя винаги съумява да остави почерка си, който е… „женственост“ . От нея можем да научим ценен урок: стилът трябва да бъде като виното – да отлежи и да се промени с годините.  А при нея наблюдаваме все повече класа и изтънченост, като много хора в момента коментират, че Моника никога не е изглеждала по-добре, отколкото в 50-те си години.

Тя продължава да поддържа красивата си дълга коса и да залага на внушителни бижута. Харесва й да слага дълги обици и обемни колиета: „Обожавам бижутата – особено злато и диаманти. Просто не мога да им устоя…“

Моника Белучи

Актрисата не се съобразява с тенденции – носи само онова, което отива на нея. Но ако трябва да говорим на езика на брандовете, Белучи залага на Prada, Dolce & Gabbana и Dior.

Източник Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар