Свекърва шие роклята на снаха си

0

Виктория Бекъм вече е в трескава подготовка за роклята на Никола Пелц, която се сгоди за сина й Бруклин през юли. Още не е ясна датата на самата сватба с оглед на новите ограничителни мерки срещу коронавируса в Лондон и Калифорния, където според плановете трябваше да бъдат двете тържества. Дейвид Бекъм се гласял да води и двете церемонии, а шаферка щяла да бъде единствената дъщеря на Виктория и Дейвид – Харпър.

Очаква се основното музикално шоу да бъде изнесено от Елтън Джон, който е кръстник на бъдещия младоженец. Вероятно ще има включване и от бившите колежки на Виктория от момичешката някога банда „Спайс гърлс“.

21-годишният Бруклин и 25-годишната Пелц настоявали за тържества без присъствие на медии и дори отказали предложение от таблоид да заснемат сватбата им срещу 1 милион лири. По-рано излезе новината, че двамата искали да си кажат „да“ в катедралата „Свети Павел“ в Лондон, където принцеса Даяна и принц Чарлз се ожениха през 1981 г., но дали противоепидемичните мерки няма да сложат окончателно вето върху това им желание, предстои да разберем.

Желаем щастие на бъдещето младо семейство Бекъм и очакваме с нетърпение да видим колко се е постарала Вики Бекъм с това да бъде булката още по-пракрасна.

Цитирано по сп. Ева

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.