Рая Пеева качила цели 10 килограма за ролята си на Леа Иванова!

Рая Пеева качила цели 10 килограма за ролята си на Леа Иванова!
Гласувайте за статията

Рая Пеева без проблем напълняла за ролята си във филма!

Рая Пеева, която от този тв сезон води рубрика в предаването „Преди обед” по Би Ти Ви, се хвали с бърз метаболизъм. Това й позволява да качва и сваля килограми с лекота в кратки срокове, което си е важно, когато й се налага, заради роля.

Рая Пеева

Рая Пеева качила 10 кила, но ги свалила от раз

Изпробвала го точно, когато завършила НАТФИЗ. Тогава я поканили на кастинг за филма „Пеещите обувки”, а по-късно разбрала, че е избрана за ролята на голямата певица Леа Иванова.

Рая работила много усърдно, за да се доближи максимално до образа на легендата. Никакво предизвикателство, станало ясно после, не било да напълнее с 10 кг. за ролята.

„Това е жестоко! Ядеш, каквото искаш. Не съм яла фастфууд, здравословно напълнях с много млечни продукти”, споделя Рая. В рамките на месец тя качила нужните килограми, а после също толкова бързо ги свалила, просто като извадила млечните продукти от менюто си.

Все пак Рая Пеева спортува за тонус и перфектна фигура. Вече от доста време актрисата тренира японска гимнастика всяка сутрин. Става рано, от тази есен още по-рано, за да е навреме в предаването „Преди обед”, и се старае да не събуди любимия си – колегата й Явор Бахаров.

Блондинката следи безплатни видеа в интернет с въпросната спортна програма, която представлява изпълняване на планкове по 40 секунди, като след всеки има почивка от 20 секунди.

Натоварването е голямо, а изгарянето на мазнините продължава и след края на тренировката, с което и потенето, издавала е Рая. Актрисата не спазва стриктен хранителен режим. Храни се здравословно, като през уикендите с Явор имат традиция да си правят палачинки за закуска. Всъщност той ги прави.

Рая Пеева, която играе в театъра и се радва на ангажименти, е щастлива, че водещите на „Преди обед” Сашо Кадиев и Деси Стоянова я предразположили да се чувства „като у дома си”. Вдъхнали й кураж и все пак Рая се вълнува при всеки ефир.

Не й пречи. Даже й помага, защото е хубаво да преживяваш нещата, които ти се случват, сподели Рая преди дни. „Актьорството е първата ми любов. Аз продължавам да играя и да снимам”, подчертава Рая.

В предаването „Преди обед” тя прави интервюта с известни личности и влиза и в нетипични за нея роли, като да отменя звездите в битовите им ангажименти. Гостите й не са само неин избор. Обсъждат ги на оперативки с екипа, като и Рая предлага, защото познава много хора и се интересува какво се случва в страната.

Често се случва събеседниците й да са й близки приятели, други пък да я познават от дете, заради майка й – актрисата Красимира Демирова, и баща й Пейо Пеев, създател на групите „Импулс” и „Спринт”. И Рая е музикална. „Баща ми много искаше да стана певица, но не се получи. Ходих на солфеж, 10 години съм свирела на пиано, музикална съм. Но актьорите са всичко в едно”, споделя Рая.

Тя е много стриктна в работата си като актриса и като водеща на рубрика в предаването „Преди обед”. Само веднъж досега й се е случвало да закъснее, при това вината не била изцяло нейна.

Станало така, че още първата седмица, когато стартирал новия сезон на „Преди обед”, Рая била във Варна и си изпуснала полета, който бил в 3 през нощта. Веднага се обадила на екипа: „Какво правим с този сценарий?”. Много се притеснила. И все пак успяла да пристигне в София в 9,10 сутринта. Само 20 минути по-късно – в 9,30 ч., била в ефир.

„Ти ли си следващата?”, попитала я през смях Деси Стоянова после, визирайки славните закъснения на Сашо Кадиев. Тя не веднъж ги е коментирала през смях даже в ефир. Първоначално се напрягала, но днес ги приема с чувство за хумор.

„Деси и Сашо са страхотни по своему. Деси за мен е изключителен професионалист, уча се от нея, следя всяко нейно действие”, казвала е Рая. Със Сашо Кадиев пък се познават отдавна. Даже са се снимали заедно в късометражен филм.

Тогава Рая била още студентка. Тя е много щастлива в предаването „Преди обед” и бързо се сближила с екипа. „Това е семейство и винаги мога да разчитам на тях”, споделяла е Рая.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар