Бомба: Антон Хекимян няма завършено висше образование! (виж тук)

Бомба: Антон Хекимян няма завършено висше образование! (виж тук)
Гласувайте за статията

Антон Хекимян все не успява да завърши и да получи диплома!

Антон Хекимян няма време да завърши висшето си образование. И от 15 години се води студент във Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийския университет.

Антон Хекимян

Антон Хекимян не може да завърши висше образование

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви си е взел всички изпити, но не е написал и защитила дипломната си работа и така и не може да се похвали, че е „бакалавър по журналистика”.

Хекимян завършва езиковата гимназия „Ромен Ролан“ в Стара Загора с немски и английски. След завършване на средното си образование започва да следва журналистика, но още като студент отива в Би Ти Ви и така прекъсва образованието си в Софийския университет.

Любимецът на зрителите все пак се амбицирал да вземе изпити си, но без да ходи на лекции. Преподавателите във ВУЗ-а били благосклонни. И приели да препитат Антон дори и без да им е стъпвал на лекции и упражнения.

По част от предметите дори минал без изпит, а само с 10 страници курсова работа. В един момент обаче журналиста занемарил обучението си и така до днес. Нищо чудно вече Антон дори да е загубил права и да остане без тапия.

„Хекимян не е спирал да работи откакто започна в телевизията. Едва му стигаше да си вземе изпитите. Реално погледнато, дипломата не му трябва, той има достатъчно стаж и известност. Ако реши да сменя Би Ти Ви с друга телевизия, надали някой ще му търси документ за образование”, коментираха пред вестник „Уикенд” от обкръжението на тв водещия.

В същото положение като Хекимян бе и неговата колежка Петя Дикова, която също все не намираше време да завърши. Тя над 10 години се водеше студентка по „Електронни медии” в Софийския университет, като последно бе взела тема за дипломна работа, но не се похвали, че е „магистър”.

Наследницата на Сашо Диков и Аня Пенчева поне има тапия за „бакалавър” от Американския международен университет в Лондон „Ричмънд“. В момента Пипи, както я наричат приятелите й, се вълнува главно от сина си Александър и предстоящото раждане на второто си дете.

За разлика от нея, Антон се е отдал само на работата си в Би Ти Ви и е забравил за незавършеното си образование.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар