И на 57: Роси Кирилова все така очарователна!(Подробности)

И на 57: Роси Кирилова все така очарователна!(Подробности)
Гласувайте за статията

Роси Кирилова е привлекателна и на 57 години!

Зле се отрази на Роси Кирилова работата по новия й албум. Естрадната легенда започна да твори новите си песните в началото на пандемията и докато ги изпипваше в следващите месеци, у нея се натрупа голяма умора.

Роси Кирилова

Роси Кирилова е все така пленителна

Сега лицето й е подпухнало и с торбички под очите, видяха през обективите си папараците ни. Певицата има спешна нужда от хубава почивка, за да възвърне свежестта си.

Преди дни изпълнителката на евъргрийна „Боса по асфалта” и мъжът й Георги Начев отидоха заедно за интервю в сутрешния блок на Би Ти Ви „Преди обед”.

Текстописецът паркира семейната „Тойота” в близост до НДК и с популярната му половинка се отправиха пеш към сградата на телевизията.

Mакар че е на 57 години, Роси е все така сексапилна, както при старта и разцвета на кариерата си, когато по нея въздишаше дори Владимир Живков – синът на Тато.

Тесен син панталон подчертаваше стройните й крака в есенния ден, а блузата с голи рамене й придаваше още повече очарование. Блазе му на мъжа й, че има такава съпруга!

За да младее край жена си, Жоро боядисва посребрелите си коси в катранено черно. Понякога обаче поетът закъснява с мацването на корените и ако човек се вгледа внимателно в прическата му, ще установи каква е истинската му възраст.

Когато ВИП семейството наближи главния вход на Би Ти Ви, там вече го очакваха няколко почитатели на Роси. Сред тях имаше и тийнейджъри, и хора на години. Феновете извадиха телефоните си и помолиха Начев да ги снима за спомен с жена му.

Преди да си вземе довиждане с поклонниците, Кирилова поиска да види фотосите – да не би пък да е излязла зле на кадрите. После двамата с нейния личен поет, мениджър и житейски партньор хлътнаха в сградата на телевизията и останаха вътре повече от час.

Роси и Жоро се познават от далечната 1982 г., когато певицата е на 19. Двамата се венчават тайно, тъй като родителите на младата изпълнителка са против брака им.

Когато научил по свои канали за сватбата, бащата на Кирилова не й проговорил цели 3 години. Впоследствие таткото простил, а със зет си станал пръв приятел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар