Защо Слави Трифонов даде 20 000 лв. на Деси Тенекеджиева?

Защо Слави Трифонов даде 20 000 лв. на Деси Тенекеджиева?
Гласувайте за статията

Слави Трифонов даде на Деси Тенекеджиева 20 000 лева!

Сериозната сума от 20 хил. лева плати Слави Трифонов на Деси Тенекеджиева. Дни преди да навърши 54 години, шоуменът обяви в ефира на 7/8 ТВ, че вече не дължи нито стотинка на Деси.

СЛави Трифонов

Слави Трифонов даде на Деси Тенекеджиева сериозна сума!

B края на месец август след 5-годишна борба Тенекеджиева спечели делото срещу Слави за 16 предавания с подигравки с нея, излъчвани от 2013 до 2015 година.

Причината да заведе делото е пародийният образ, който й е изграден в шоуто, сравнявайки я с крокодил, вълк, вещица и др.

Всичко това довело до чувства на срам, душевна болка и страдание у актрисата, пише в окончателното решение по делото.

„Деси ме осъди, аз не й се сърдя. Платих сумата, която съдът отреди. Деси я харесвам много, бях я канил в шоуто, когато тя заведе делото, за да се разберем, но тя отказа. Това е нейно право“, споделя Слави Трифонов.

Всички пари Тенекеджиева ще даде на фондация „Стоян Камбарев“. От години фондацията се занимава с откриване, насърчаване и подпомагане на творци в областта на изкуството.

„След като спечелих делото, ми се върна доверието в българската система. Човек съм с развито чувство за хумор и самоирония, но всичко си има мярка.

Парите ще отидат във фондацията“, обясни певицата и актриса, доволна, че е успяла спечели „морална победа“, пише вестник „България Днес“ .

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар