Потрес: Вижте плеймейтката Нора Недкова като репортер!

Потрес: Вижте плеймейтката Нора Недкова като репортер!
Гласувайте за статията

Нора Недкова се пробва като репортер!

Изкусителната блондинката Нора Недкова дебютира в журналистиката, като това е отдавнашна нейна мечта, заедно с модните изяви и маркетинга. Николаос Цитиридис дава шанс на мацето да блесне в репортерстването, като й възлага задачи за шоуто си.

Нора Недкова

Нора Недкова като репортер

Нора с охота приема предизвикателството, въпреки че досега винаги е била от другата страна на микрофона.

Първият репортаж на Нора е от Студентски град в столицата, където трябва да разпита студентите дали предпочитат да ходят в библиотеки, дискотеки и дали правят секс и на двете места.

„Трябваше да разбера кoe надделява повече… Жаждата за знания или жаждата за любов. Аз съм един секси репортер“, заявява с широка усмивка носителката на титлата „Мис Плеймейт 2018“.

Нощният репортаж се превръща в нещо средно между флирт с интервюираните студенти и обиколка на Недкова по заведенията, където видимо няма притеснения от коронавируса. На въпроса какви жени харесват, студентите масово отговарят „обикновени“.

„Но като те гледам теб, може и да си сменя мнението“, не пропуска да я атакува напорист младеж. Интервютата са доста кратки, а плеймейтката се вълнува повече как изглежда с микрофона в ръка, докато държи чантата си, отколкото от отговорите на разпитваните.

Недкова няма проблем с камерата и не се притеснява от публичността, но има един сериозен проблем, който се опитва да пребори.

Плеймейтката има говорен дефект, който през микрофона още повече се засилва. Затова сексапилната мома е твърдо решена да се допита до специалисти, за да успее да оправи изказа си, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар