Джулиана Гани и Илиян Найденов щели да се женят в Индия!Джулиана Гани е една от най-популярните

светски личности в България. Печели титлата "Мис Силикон" за 2013 година. Участва в редица формати - "Маскираният певец", "ВИП брадър" и други. [caption id="attachment_453057" align="alignright" width="300"]Джулиана Гани Джулиана Гани и Илиян Найденов ще забавят сватбата[/caption] Специално за читателите на вестник "България Днес" Джулиана разкри къде е почивала след края на карантината и какво е объркал коронавирусът в живота й.

- Джулиана, бяхте планирали сватба. Има ли вече нещо по-официално?

- С тази карантина едва ли ще има. Имахме планове да се оженим в Индия през тази година, но няма да стане. Дано да е следващата. Но се съмнявам. Коронавирусът ни провали плановете за сватбата.

- Редовно публикувате ваши снимки, на които се виждат огромните ви гърди. Илиян не ви ли ревнува?

- Не е показал да го прави. А и няма защо. Това съм си аз. Когато си сваля блузата или с каквото съм облечена, отдолу са ми гърдите. Аз не ходя по цици навсякъде. Не парадирам с гърдите си.

- Наскоро отново се впуснахте в едно от любимите си неща - пътешествията. Посетихте Турция, колко време изкарахте?

- Бяхме осем дни в Бодрум с половинката ми Илиян. В хотела, в който бяхме отседнали, ни правиха много процедури. Заредихме се. Засякохме се с Преслава. Едната вечер излязохме с нея и половинката й. Изкарахме си много добре четиримата. Илиян отново ме изненада с много скъп подарък - купи ми гривна, златна, с кристали. Изръси се доста, за да ме направи щастлива.

- На какви процедури се подложихте?

- Вливаха ми витамини и минерали. Оказа се, че имунната ми система е много слаба. На Илиян му казаха, че в организма му има много стрес. И на двамата ни правиха озонотерапия. Източиха ни над 200 мл кръв, обогатиха я с кислород, след това я връщат в тялото. Подложихме се и на други терапии, за които дори не бяхме чували. Правиха ни тестове във вода, в зависимост в какъв цвят се оцвети, ти казват къде имаш проблем. На Илиян му излезе, че не всичко му е наред с черния дроб. Ходих и на йога. Оказа се, че това не е за мен. Там се изисква спокойствие, а аз не съм такава. На десетата минута вече ми идваше да си тръгна.

- Как ви се отрази времето без сина ви Давид?

- Той до последно си мислеше, че ще идва с нас. Заблуди се момчето (смее се). Имахме идея да го вземем с нас, но сметнахме, че с дете ще сме много ангажирани. А искахме да си починем, да обиколим, да пробваме нови неща.

- На кого поверихте грижите за малкия?

- Остана при баба си и дядо си. Много е слушал. Вече почти ходи, прави доста смели крачки. До края на годината би трябвало да проходи напълно. Вече му планирам рождения ден, който е на Нова година. Готвя голямо парти.

- Когато бяхте бременна, качихте няколко килограма. Премахнахте ли ги след прочистването в Турция?

- С детето изобщо не ми е лесно. Не подвивам крак, особено след като започна да ходи. Станах 51 килограма. Старая се да се върна във върховата си форма.

- Не планирате ли второ с Илиян?

- О, не, не. Засега не мислим за второ. Едвам се оправяме с първото. Заети сме. Илиян има много работа напоследък. Развива нов бранд. И сега с Давид ни е трудно.