Тита се тъпче с мекици, заряза диетите! (виж тук)

Тита се тъпче с мекици, заряза диетите! (виж тук)
Гласувайте за статията

Тита заряза диетите!

Край на диетите сложи поп певицата Христина Христова, по-позната просто като Тита. Тя се похвали в мрежата как хапва вкусни мазни мекички, приготвени от баба й.

Тита

Тита си обича мекиците

Изпълнителката на „Антилопа“ е на гости на своята баба в Несебър заедно с гаджето си. ММА боецът Недко Николов вече се е запознал с роднините на Тита и те много са го харесали.

Певицата и спортистът са двойка от няколко месеца и вече живеят заедно, пише вестник „България Днес“.

Този факт обаче далеч не се понрави на феновете й, които са против гаджето й още от самото начало. Едва ли друга певица може да се „похвали“ с толкова негативни реакции към своята половинка.

Явно почитателите на Тита още си искат бившия й приятел – красавецът Виторио, който буквално приличаше на Кен на Барби. За разлика от него Николов е повече мъжкар, но пък не се слави нито с хубост, нито с чар.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Тита се тъпче с мекици, заряза диетите! (виж тук)”

  1. Никсън

    окт. 25. 2020

    ГЕРИ НИКОЛ ЯКО ЛЪЖЕ, КАКТО КАЗА, ЧЕ СА В ДОБРИ ВАЗМОТОНОШЕНИЯ С ДАНИ, НО ТОЙ ОТРЕЧЕ ДА Е ТАКА И ДАЖЕ ЛАЕ КАК Е ЩАСТЛИВО ВЛЮБЕНА, А И УЖ СА ЗАЕДНО, А ТОЙ КАЗА, ЧЕ НЕ СА И ТЯ ЛЪЖЕ, А ПО МЕДИТЕ УЖ СЕ ПИСАЛО ПЪЛНИ ЛЪЖИ, ДА ДА ЗА ТОВА ЛИ ВЕЧЕ, НЕ СЕ СНИМАТ ЗАЕДНО И НЕ ИЗЛИЗАТ ЗАЕДНО, МНОГО СИ ГЛУПАВА ИМАШ СИГУРНО СЛАНИНА И В МОЗЪКА! И НЕ СЕ УСЕЩАШ, КОЛКО СМЕШНА СТАВАШ КАКТО ТОЙ ОТРИЧА ЧЕ СТЕ ЗАЕДНО И ЧЕ ТЕ ХАРЕСВА А ТИ ЛЪЖЕШ, ЧЕ ВСИЧКО ДЕТО СЕ ПИШЕ Е ЛЪЖА! И САМА СИ ЛЪЖЕШ И ХВАЛИШ, ПЛАТЕНИТЕ ТИ ПАРЧЕТА, А ХОРАТА НЕ ТИ ГИ ХАРЕСВАТ И КОМЕНТАРИТЕ ИМ СА ЖИВО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЯКО СИ СМОТАНА И ПРОСТА!

  2. Никсън

    окт. 25. 2020

    ГЕРИ НИКОЛ ЛЪЖЕ ЯКО, ЧЕ УЖ СЕ ПИШАТ ЛЪЖИ, ЗА ТЯХ С ДАНИ. ПОНЕЖЕ ДАНИ КАЗА, ЧЕ ТОЙ НЕ Е С НЕЯ ПО ЛЮБОВ, А ПО СМЕТКА И ТЯ ЛЪЖЕ ЗА ВСИЧКО ПО МЕДИТЕ! А ДАНИ Е С ДРУГА И СА ЗАЕДНО ОТ ДОСТА ВРЕМЕ, ОЩЕ ПРЕДИ ГЕРИ, ДА МУ ПРЕДЛОЖИ ПАРИ, ЗА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ И Е ГАДЖЕ!

Добавете коментар