Мария не крие, че иска сватба номер три!Мара Отварачката иска трета сватба

. Такива са плановете и желанията на сексапилното миньонче. Мария се носи на крилете на любовта с новия мъж до себе си и е готова да свие гнездо с него, споделя самата тя в телевизионно интервю. [caption id="attachment_453066" align="alignright" width="300"]Мария Мария не крие, че иска сватба номер три[/caption] "Готова съм пак да съм булка. Пак бих се омъжила, но само за един мъж. Един-единствен, който е в моята глава" - искрена е брюнетката. Причината Мара да не е избрала вече бялата рокля е, че все още не е получила така желаното предложение. Мъжът на мечтите й не отвръщал на сигналите й и не предприемал нищо към по-сериозната стъпка. Миньончето обаче е готова да чака колкото трябва, споделя изпълнителката. Ако Мария отново сключи брак, това ще е третата сватба за певицата. Зад гърба си тя има два развода и една дъщеря от първия си мъж. За първи път изпълнителката каза заветното "Да" на благоевградския бизнесмен Димитър, който я дари с малката Марая. Бракът им продължи едва пет години. Дълго време след развода двамата бяха в обтегнати отношения, но през последните години са изгладили разногласията и споделят без драми родителството над малката Марая.

Не толкова добри чувства таи Мара към втория си съпруг. Тя изцяло зачеркна от живота си по-младия от нея бизнесмен Хриси Гущеров. През 2015 година двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ в известен столичен хотел.

Щастието им продължи едва две години, след което Мария напусна общия им дом. Сега Гущеров е щастливо женен и има дете. От повече от година изпълнителката, която наскоро взе решение да се оттегли от попфолка, крие нов любим. Мария намеква за него със загадъчни фотоси, но така и не признава публично как е името на господина, пленил сърцето й. Според клюките той също е заможен, подобно на експоловинките й, и живее в Милано. "Имала съм пет предложения за брак, аз самата съм предлагала само веднъж. Не знам как правя така, че да се влюбват в мене толкова. Бракът никога не ми е бил самоцел" - казва певицата. След като се оттегли от музикалната сцена, брюнетката се занимава предимно с мода, пътува много и се радва на споделени мигове с щерка си. Мария споделя, че 20 години са били достатъчни в лекия жанр и няма намерения да се завръща отново там. Един от бъдещите планове й е да напише книга за живота си и вече работи по идеята.