Коя е най-добрата снаха? Зодията го показва (Част )1

Коя е най-добрата снаха? Зодията го показва (Част )1
Гласувайте за статията

Каква е вашата снаха според зодията

Трудна за разбиране или с лесен характер? Каква е снаха ви, определя го знака в зодиака. Ето каква е жената на сина ви според зодията й:

зодия

Зодията определя характера на снаха ви, сн. Фейсбук

Най-трудна за разбиране снаха е от зодия Близнаци.

Снахите зодия Близнаци са трудни за разбиране хора. Бавно свикват с живота на омъжени жени, но гъвкавостта им помага да се напаснат към всяка ситуация. Винаги търсят опората на съпруга си. При конфликт с родителите му и очакват той да заеме нейната страна, независимо от всичко.

Никак не е лесна и снаха от зодия Овен
Снахите зодия Овен са нетърпеливи и не обичат да ги съветват. Приемат всички съвети като груба форма на намеса в личното пространство. Обичат винаги да става каквото кажат.

Понеже са огнен знак предпочитат да доминират, дори над свекъра и свекърва си и новото си семейство. В същото време обаче са готови да минат през огъня за съпруга си и са много предани.

На 10-то място се нарежда снаха от зодия Водолей

Водолеите са независими и целеустремени. Снахите зодия Водолей уважават семейните ценности, но няма да се спрат пред нищо да постигнат целите си и няма да се вслушат в съвети, дадени от свекъра и свекърва си.

За тях свекърва и свекървата винаги остават хора, които уважават, но винаги приемат думите им с някои резерви.

9. Снаха зодия Риби

Снахата зодия Риби е още една „тиха, но дълбока вода“. Не се оставя никой да й се качва на главата, особено свекъра и свекървата. Търпелива е, но веднъж прелее ли чашата на търпението й, не е склонна на компромиси.

8. Снаха зодия Стрелец

Снахите зодия Стрелец са уверени и безкомпромисни. Добре отиграват всяка по-трудна ситуация със свекърва и свекървата, без да дават повод за скандали. Снахата Стрелец винаги ще намери път, който устройва и едната, и другата страна, без да се стига до караници.

7. Снаха зодия Скорпион

Скорпионите по принцип са една от най-трудните за разбиране зодии. Затова не е изненада, че в началото биват възприемани с резерви от свекъра и свекървата си. Зад студената външност на Скорпиона обаче се крие мил и забавен човек, макар и с малко по-рязък характер.

За сметка на това обаче Скорпионите са отзивчиви и всеотдайни съпруги и разкриват цялата си същност пред половинките си от самото начало.

Снаха от зодия Козирог заема 6-то място в класацията:

Козирогът е принципен и често пъти твърдоглав. Същото важи и за снахите Козирог. С тях не е лесно да се разбереш, защото отстояват позицията си до последно и са готови да се скарат с всички по пътя си.

Въпреки всички скандали обаче, са готови да запазят добрите отношения със свекъра и свекървата си в дългосрочен план и никой битов проблем няма да попречи на това, пише edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар