Драма: Дани Спартак фалира, затвори ресторанта си! (още подробности)

0

Дани Спартак затвори ресторанта си заради пандемията, фалира!

Заведението на големия победител от първия сезон на кулинарната надпревара „Хелс Китчън“ – Дани Спартак, фалира. Това стана ясно от публикация, която майстор-готвачът сподели в развлекателната платформа Инстаграм.

Дани Спартак
Дани Спартак затвори ресторанта си

С нея той обяви, че столичният му ресторант „Добра година“ затваря врати. Пожелавайки успех в бъдещите начинания на доскорошния му екип.

Дани Спартак отвори заведението си в началото на 2019 година. За съжаление кулинарният гуру не успя да задържи ресторанта. За по-малко от две години той претърпя ударен крах.

„Скъпи приятели, целият екип на ресторант „Добра година“ ви съобщава, че за жалост затворихме врати. Благодарим на всички, които бяха част от това кулинарно приключение.

Надяваме се всяко ваше посещение да е било истинска наслада за сетивата. Пожелаваме ви здраве и до нови срещи“, пише Дани в официалната си страница.

В коментари Спартак отправя благодарности към хората, с които е работил. Неговите последователи не пропуснаха да изразят своята изненада и съжаление от взетото решение.

До един, обаче, успяха да влязат в положението на шампиона от „Хелс Китчън“, засегнат от финансовата криза следствие на разпространението на Ковид-19, пише вестник „Телеграф“.

„Защо така? Бях почти редовен посетител“, „Не издържахте финансово ли? Гадна работа, не сте само вие, но всяко зло за добро. Една врата се затваря, за да се отвори друга“, „Кураж, време е за нещо ново“, гласят част от коментарите.

В ситуацията едно остава сигурно – голямата награда, която грабна от шоуто в размер на 100 000 лева, стои в сметка, предназначена за образованието на сина му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.