Пандемията бележи нови рекорди у нас!

Пандемията бележи нови рекорди у нас!
Гласувайте за статията

Пандемията бележи нови рекорди у нас!

Пандемията у нас сякаш се е развилняла с бясна скорост и покосява не с дни, а с часове. Мерките и само мерките са тези, с които бихме могли да й противостоим и да помогнем за това случаите да намалеят, убедени са медиците.

Най-големите страховити рекорди за Ковид-19 белязаха страната ни днес. Новите случаи са стряскащите 1 472, при това от направени само 8 738 PCR теста. Това означава 16.8%.

14 689 са вече активните случаи у нас като в болници за лечение са настанени 1 732 души. 107 от тях са в интензивни отделения.

За последните 24 часа имаме и най-голям брой починали, които са цели 29 души. Здравният министър проф. Костадин Ангелов оповести, че сред тях има и трима по-млади хора.

Това са мъж на 50 години със сърдечно заболяване, мъж на 40 години, за който няма информация за придружаващи заболявания, както и жена на 46 със сърдечно заболяване.

Отново най-много новозаразени има в столицата – 483, в Пловдив са 147 и в Бургас 59. Единствено в област Видин няма регистрирани нови случаи. 184 души са излекувани от заразата вчера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар