Мариана Векилска се намърда в стола на заразения с Ковид-19 Георги Любенов!

Мариана Векилска се намърда в стола на заразения с Ковид-19 Георги Любенов!
Гласувайте за статията

Георги Любенов разкри, че се чувства добре!

„Всичко е наред с мен. Чувствам се отлично. Вирусът си тече“. Това разкри пред вестник „България Днес“ водещият на „Денят започва“ по БНТ Георги Любенов.

Мариана Векилска

Мариана Векилска на мястото на Георги Любенов

Обичаният телевизионер даде положителна проба за Ковид-19 в началото на миналата седмица. Любенов веднага се изолира в дома си за 14 дни.

Въпреки положителния тест той не проявява симптоми. Дни преди да се изследва, има лека температура, която бързо отшумява. Сваля я с обикновени лекарства.

„Няма какво да разказвам за вируса. Не съм му рекламно лице. Скоро ще приключи. В неделя ми свършва карантината. Смятам, че съм напълно здрав“, коментира още Георги Любенов.

Заради положителния тест на водещия всички негови гости се подлагат на изследване. За щастие – няма нито един положителен. „Не знам кога ще се завърна на работа“ – обясни още Любенов.

На негово място от БНТ слагат за лице на предаването Мариана Векилска. Бившият кадър на Би Ти Ви има голям опит в публицистични предавания. И замества титуляря Любенов по идеален начин.

Друг от популярните телевизионери, заразени с Ковид-19 – Витомир Саръиванов, не спира да работи. Въпреки положителния тест той се труди, дори и под карантина. Бившият спортен журналист в момента е главен редактор на „Игри на волята“.

„В момента работя. Не желая да коментирам нищо за вируса“, сподели пред вестника Саръиванов. Той кара заболяването почти без симптоми. В началото имал леко главоболие и загуба на обоняние.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар