Ани Салич е смазана: Любимата й свекърва почина!(Виж още)

Ани Салич е смазана: Любимата й свекърва почина!(Виж още)
Гласувайте за статията

Ани Салич е съкрушена от мъка!

Преди дни е починала бившата свекърва на Ани Салич. Възрастната жена е издъхнала на 86-годишна възраст, научи първо Lupa.bg.

Ани Салич

Ани Салич е неутешима

Възрастната жена си отишла доста изненадващо, защото нямала здравословни проблеми. Не е ясно дали тв легендата е изпратила жената в последния й земен път, тъй като не е в добри отношения с бившия си съпруг Бранко.

Салич и Бранко се разведоха преди няколко години. Ани винаги е признавала, че цял живот ще е благодарна на свекърва си, която била до нея, когато сръбски лекари едва не убили неродения син на журналистката.

През 1999 година току-що навлязла в четвъртия месец на своята първа бременност, популярната водеща постъпила по спешност и с усложнения в болница в Белград, която за щастие не се превърнала в лобно място за наследника й.

Бременната жена получила нечовешки кръвоизлив. Загубила толкова много кръв, че изпаднала в безсъзнание. „Първата седмица лекарите се бориха за живота ми.

Докато съм била в несвяст, са искали да кюртират сина ми“, споделяла е Ани Салич и е признавала, че неотлъчно край нея била свекърва й, за което водещата винаги казва, че ще и е признателна доживот.

Ани е смазана от загубата на възрастната жена, която премала като член на семейството си, нищо, че е разделена със сина й, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар