Мистър „Панорама” става татко? (50-годишният Бойко Василев ще сменя памперси)

Мистър „Панорама” става татко? (50-годишният Бойко Василев ще сменя памперси)
Гласувайте за статията

Бойко Василев май чака бебе?

50-годишният водещ Бойко Василев може би скоро ще се присъедини към отбора на зрелите ВИП татковци, узна HotArena.

Бойко Василев

Бойко Василев чака бебе

Мълвата, че Мистър „Панорама“ очаква отроче, вече е плъзнала в БНТ, а повод за спекулациите е отсъствието на неговата половинка Албена от работа.

Колежката на Василев, която от почти година вече е официално негова законна съпруга,

след като двамата се венчаха на тайна церемония и се врекоха във вечна вярност само пред шепа близки приятели, от месец насам не се е вясвала в телевизията.

Албена е шеф на сутрешния блок на БНТ и дори не е присъствала на официалното откриване на новия сезон на предаването.

Това се разбира и от отсъствието ѝ от снимката за спомен, която целият екип си направил в първия си работен ден след заслужената лятна отпуска.

Половинката на журналиста е с 12 години по-млада от него и няма свои наследници. Бойко пък има един голям син от първата си жена Адриана, с която се разведоха с гръм и трясък.

Василев никога не е крил намеренията и желанията си, че иска да бъде баща повторно.

Миналата година той и новата му любима бяха засечени да си правят изследвания в известна столична лаборатория, посещавана от двойки, които пристъпват към изпълнение на ин витро процедура.

Макар че досетливо Бойко и Албена бяха отишли в почти тъмни зори, не успяха да се скрият от стълпотворението от хора и бързо в интернет се появиха техни снимки на опашката за изследвания.

Журналистът и колежката му са двойка от повече от 4 години, като първоначално пазеха връзката си в пълна тайна.

Василев не искаше да му бъде лепнат етикет прелюбодеец и странял от възлюбената си дори по коридорите на „Сан Стефано“ 29, за да не бъдат двамата разконспирирани от колегите им.

След развода с първата си жена обаче водещият на „Панорама“ се отпусна и за пръв път представи любимата си на светско събитие на милионерите братя Диневи в края на миналата година, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар