Ирен Кривошиева: Стефан се реабилитира пред сина ми, като му остави всичко

Ирен Кривошиева: Стефан се реабилитира пред сина ми, като му остави всичко
Гласувайте за статията

„Да, бих влязъл в образа на баща ми Стефан Данаилов във филм за него. Но това ще стане само ако не е с комерсиална цел. Искам да я има паметта за татко и тя да остане за хората след нас, да знаят кой е бил Стефан Данаилов.“

Това сподели Владимир Данаилов по повод думите на Ивайло Христов, че иска да го покани да влезе в образа на гениалния си баща във филм за Ламбо. Ивайло Христов беше повече от 20 години асистент на Ламбо. Той заедно с племенницата на Данаилов Росица Обрешкова ще снима документално- игрален филм за Стефан Данаилов. Сценарист на лентата е Роси. Племенницата на Данаилов е не само близка роднина на актьора, но и актриса и режисьор. Тя бе режисьор на последния спектакъл на Ламбо „Актрисата“.

Засега екипът на филма за Ламбо пази дълбока тайна подробности около проекта, а и не е осигурено финансово.

„Винаги съм казал че не бих играл на сцена в някаква постановка, но във филм за баща ми – да. И то в неговата роля може би. Все пак трябва да прочета какво ще се иска от мен. Може би бих участвал и в докторски сериал защото тематиката ми е близка но, не там ми е мястото в момента“, смята наследника на Ламбо.

Ирен Кривошиева, която е майка на Влади, също е заинтересована от проекта на племенницата на Данаилов и Ивайло Христов.

„Ще кажа нещо за първи път. Понеже много неща се изписаха през годините за отношението на Стефан към сина ми, сега казвам пред вас – той го реабилитира в последната си година. Стефан без ничия намеса остави всичко на сина ни Владимир. Той единствено отговаря и контролира всичко след смъртта му. Като негов наследник смятам, че беше редно всички, които правят различни неща в памет на Данаилов, да се допитат до него. Както се казва – има интернет, аз съществувам, на мен да се бяха обадили да питат за адреса на Влади. Нямам против това, да правят филми за Стефан, но е редно Влади да знае за това“, сподели пред „България Днес“ Ирен Кривошиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар