Мира Добрева: С Жоро не живеем заедно, имаме отворен брак!( Още признания)

Мира Добрева: С Жоро не живеем заедно, имаме отворен брак!( Още признания)
Гласувайте за статията

Мира Добрева проговори за отношенията си със съпруга си Жоро Торнев!

Мира Добрева открехна завесата около личния си живот. Тв водещата разкри в какви отношения е със съпруга си Жоро Торнев и дали двамата все още за заедно или вече са разведени. „Не. Официален развод нямаме.

Мира Добрева

Мира Добрева и Жоро Торнев не живеят под един покрив

Понякога сме заедно, друг път – не. Много са сложни нашите отношения. И двамата сме артистични хора. Жоро ми направи клипа за книгата и не мога да си представя друг да се справи по-добре.

Не живеем под един покрив, но на почивки сме заедно. Той има проблем с крака и не може да идва да се катерим заедно в планината.

Често се случва да съм със сина си на Витоша, а Жоро да дойде на Златните мостове или на Игликина поляна.

Чакаме се и си изкарваме уикендите заедно“, споделя Мира Добрева и допълва, че имат нещо като отворен брак.

„Може да се каже. Аз нямам странична връзка, а за неговите не искам да знам. Ако евентуално има такива, да си ги пази в тайна“, казва журналистката, пише „Уикенд“.

Мира проговори и за отношенията й с Венета Райкова. Заговори се, че между двете има напрежение след като стана ясно, че Добрева работи по своя книга, която ще излезе през ноември.

„Господи, та ние не чукаме на една врата. Смешно и дори нелепо е да се твърди това. Книгите на Венета не са като моята, не искам да взимам хляба на никого.

През целия ми живот съм следвала свой път и не се интересувам от клюки, подмятания и съмненията на някой.

Впрочем, не вярвам Венета да е казала, че ми е бясна. От моя страна няма пререкания с никого, най-малкото пък с нея“, категорична е Мира Добрева за отношенията си с Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар