Една щастлива холивудска двойка

0

Хю Джакман е роден на 12 октомври 1968 година. Той е най-известен с ролята си на Върколака в „X-men“. Но, освен с актьорите си умения, Хю е известен и с факта, че е един от малкото холивудски актьори с успешен брак. Той и съпругата му Дебора-Лий Фърнес са заедно вече цели 24 години. За да отбележим празника на актьора, решихме да ви разкажем любовната му история.

Двамата се запознават на снимачната площадка на австралийския сериал „Correlli“ през далечната 1995 година. Дебора е на 40 и вече е звезда, а 27-годишният Хю тепърва започва кариерата си.  Актьорът се влюбва веднага, но за известно време се опита да скрие интереса си и да потисне емоциите си, тъй като не иска да звучи непрофесионално. Когато Хю събира смелостта да признае любовта си на Дебора, се оказва, че и тя изпитва чувства към него. Двамата започват да излизат и преди да се усетят, вече са безумно влюбени един в друг.

Малко след като започват да излизат, Хю и Дебора преминават през трудна фаза в отношенията си. Актрисата редовно измисля причини да се раздели с него, но Джакман така и не се отказва.
Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес имат две деца, които осиновяват – синът им Оскар, роден през 2000 година и дъщеря им Ава, родена през 2005 година.

„Може да изглежда трудно, но истинските отношения се изграждат върху честността и доверието“, разказва двойката. Хю добавя, че е изключително благодарен, че се е оженил за момичето на неговите мечти, преди да стане холивудска звезда, защото сега могат да споделят това красиво пътешествие заедно.

Източник: https://dama.bg

Dama.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.