Гърдите на Мика Стоичкова увиснаха доста!Циците на Мика Стоичкова

са увиснали грозно от кърменето. Това се набива на очи от разголените снимки, с които щерката на футболното величие Христо Стоичков залива интернет в последно време. [caption id="attachment_453369" align="alignright" width="225"]Мика Стоичкова Циците на Мика Стоичкова увиснаха[/caption] Хубавата Мика го играе млада разкрепостена майка с доста еротични кадри в социалните мрежи, но мъжката част хич не е очарована от спихнатия й бюст. За капак пък легендарният й баща Ицо Стоичков взел да я хока, че прекалява с разголените си изяви и става за резил в хорските очи.

Преди да стане майка Мика Стоичкова пъчеше не особено големи, но за сметка на това стегнати и напращели гърди, с които хващаше мъжкото око.

След раждането на първородната й дъщеря Миа обаче законите на анатомията явно са тръгнали рязко срещу нея. Близки до легендарната фамилия твърдят, че младата майка кърмила щерка си почти до втората й годишнина. Именно това се оказало фатално за провисналия в момента бюст на Мика. Самата тя също не била на кеф от деформацията, но се утешавала, че това е естествена промяна при майчинството и е единствено в името на детето.

Твърди се, че Мика отдавна иска да ремонтира бюста със силикон, но така и не може да се реши на тази стъпка. Работата е там, че Стоичковата щерка се страхувала от самата операция и няма смелост да легне под ножа, пише вестник Уикенд.

Иначе Мика е склонна на козметични корекции по себе си. Преди време тя си напомпа изтънелите си устни с хиалурон и вече с охота раздава тунинговани усмивки и целувки в мрежата. Това обаче е далеч по-лека процедура в сравнение с имплантирането на силиконови гърди, за което на Мика все още не й стиска.

Освен това против изкуствените цици бил баща й Христо Стоичков. По-големият кахър на Камата обаче бил разюзданото й поведение в интернет. Като типичния ревнив баща Ицата се видял в чудо от разголените снимки на щерка си напоследък и започнал да й се кара.

Често се стигало и до по-сериозни семейни разпри. Непокорната Мика обаче винаги се измъквала с оправданието, че в момента е необвързана и като независима жена е свободна да се показва пред хората, както намери за добре. Вече повече от година и половина тя гледа щерка си Миа сама. В началото на 2019 г. Мика се раздели с бащата на детето си Айкут Рамадан. Двамата се ожениха в Щатите през лятото на 2016 г., а същата есен се роди Миа. След раздялата звездната щерка имаше тежък период на депресия и твърдеше, че си е взела почивка от мъжете. Въпреки това редовно пълзяха слухове, че върти тайни любовници. Първият такъв бе бивш аржентински футболист на име Кевин, с когото бе засечена няколко пъти в интимна близост. Преди време я заподозряха, че има вземане-даване с личния й фитнес треньор. Сега пък за новата й тръпка е спряган рапърът Кристо. Говори се, че чрез него Мика се е насочила към музикалния шоубизнес, но отношенията им може и да са отвъд чистия професионализъм.