Ужас: Гърдите на Мика Стоичкова увиснаха! (виж тук)

Ужас: Гърдите на Мика Стоичкова увиснаха! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гърдите на Мика Стоичкова увиснаха доста!

Циците на Мика Стоичкова са увиснали грозно от кърменето. Това се набива на очи от разголените снимки, с които щерката на футболното величие Христо Стоичков залива интернет в последно време.

Мика Стоичкова

Циците на Мика Стоичкова увиснаха

Хубавата Мика го играе млада разкрепостена майка с доста еротични кадри в социалните мрежи, но мъжката част хич не е очарована от спихнатия й бюст. За капак пък легендарният й баща Ицо Стоичков взел да я хока, че прекалява с разголените си изяви и става за резил в хорските очи.

Преди да стане майка Мика Стоичкова пъчеше не особено големи, но за сметка на това стегнати и напращели гърди, с които хващаше мъжкото око.

След раждането на първородната й дъщеря Миа обаче законите на анатомията явно са тръгнали рязко срещу нея.

Близки до легендарната фамилия твърдят, че младата майка кърмила щерка си почти до втората й годишнина. Именно това се оказало фатално за провисналия в момента бюст на Мика.

Самата тя също не била на кеф от деформацията, но се утешавала, че това е естествена промяна при майчинството и е единствено в името на детето.

Твърди се, че Мика отдавна иска да ремонтира бюста със силикон, но така и не може да се реши на тази стъпка. Работата е там, че Стоичковата щерка се страхувала от самата операция и няма смелост да легне под ножа, пише вестник Уикенд.

Иначе Мика е склонна на козметични корекции по себе си. Преди време тя си напомпа изтънелите си устни с хиалурон и вече с охота раздава тунинговани усмивки и целувки в мрежата. Това обаче е далеч по-лека процедура в сравнение с имплантирането на силиконови гърди, за което на Мика все още не й стиска.

Освен това против изкуствените цици бил баща й Христо Стоичков. По-големият кахър на Камата обаче бил разюзданото й поведение в интернет. Като типичния ревнив баща Ицата се видял в чудо от разголените снимки на щерка си напоследък и започнал да й се кара.

Често се стигало и до по-сериозни семейни разпри. Непокорната Мика обаче винаги се измъквала с оправданието, че в момента е необвързана и като независима жена е свободна да се показва пред хората, както намери за добре.

Вече повече от година и половина тя гледа щерка си Миа сама. В началото на 2019 г. Мика се раздели с бащата на детето си Айкут Рамадан. Двамата се ожениха в Щатите през лятото на 2016 г., а същата есен се роди Миа.

След раздялата звездната щерка имаше тежък период на депресия и твърдеше, че си е взела почивка от мъжете.

Въпреки това редовно пълзяха слухове, че върти тайни любовници. Първият такъв бе бивш аржентински футболист на име Кевин, с когото бе засечена няколко пъти в интимна близост.

Преди време я заподозряха, че има вземане-даване с личния й фитнес треньор. Сега пък за новата й тръпка е спряган рапърът Кристо.

Говори се, че чрез него Мика се е насочила към музикалния шоубизнес, но отношенията им може и да са отвъд чистия професионализъм.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар