Ето я „Кралицата на София“: Анна Иванова учи и работи нощем! (виж тук)

Ето я „Кралицата на София“: Анна Иванова учи и работи нощем! (виж тук)
Гласувайте за статията

Анна Иванова е амбициозна и красива!

„Аз съм кралицата на София. Чувствам се много щастлива, уверена и със самочувствие.“Това сподели софиянката Анна Иванова, която грабна победата в едноименния конкурс за красота „Кралица на София“.

Анна Иванова

Анна Иванова работи и учи едновременно

Брюнетката е на 18 години и е ученичка в столичното 1-во училище. „Работя в покер зала като крупие. Давам нощни смени най-вече, бързо се наспивам и отивам втора смяна на училище“, разказа моделката, която през пролетта ще бъде абитуриентка.

Анна все още не е решила в кой университет и каква специалност ще кандидатства, но със сигурност ще е насочено към шоубизнеса или актьорското майсторство.

Тъй като усеща заложби на артист в себе си, чаровната моделка вероятно ще подаде документи в НАТФИЗ.

„Имам приятел на 22 години, който много ме подкрепя и ми вдъхна увереност, че аз съм най-красивата и ще победя в конкурса. Така се и случи. Той е обикновено момче, не търся спонсори и финансови облаги, а истинските отношения, емоции и чувства“, категорична е Анна Иванова.

Ученичката все още не е успяла да използва подаръците си на победителка от конкурса – ваучер за почивка в Истанбул, фотосесия на стойност 1000 лв. и козметични процедури.

„Всичко стана от социалните мрежи. Видях в инстаграм обява за конкурса. Писах на организаторите, явих се на кастинга и без да очаквам, станах победителка“, разказва още победителката пред вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар