Гери-Никол призна: Влюбена съм! (но не в Дани Илиев – виж тук)

Гери-Никол призна: Влюбена съм! (но не в Дани Илиев – виж тук)
Гласувайте за статията

Гери-Никол призна, че е много влюбена в момента!

„Влюбена съм! Много съм щастлива и в личен план, и в професионален!”, обяви Гери-Никол. Но странно защо, така и не спомена в кого точно е влюбена.

Гери-Никол

Гери-Никол влюбена, но не в Дани Илиев

Двусмисленото и мълчание идва на фона на тревожни и упорити вести за раздяла между нея и боеца Дани Илиев.

Още от края на лятото злите езици мълвят, че изпълнителката на ненадминатите стихове „Кой ще я бара яката дупара?!“ и MМA боецът са си били шутовете и всеки е поел по своя път.

През уикенда Гери-Никол се появи на малкия екран, за да промотира новата си песен, заради която феновете я набедиха за чалгаджийка. Но и се наложи да отговаря и на въпроси за личния си живот.

„Аз в любовта не съм експериментатор и не съм хамелеон. В момента съм много влюбена“, казва тя, но на въпрос дали наистина са разделени с Дани Илиев Гери-Никол се запъва:

„Няма да коментирам. Всеки може да си интерпретира както иска. С Дани сме в много добри отношения. Предпочитам да съм на хората в устата, отколкото на хората в краката!“, в типичния си стил поясни, без да разкрива нищо, Гери-Никол.

Варненката все още говори на диалект, но не колкото преди година-две, с радост установиха зрителите. И съвсем скоро може да се случи така, че да я видят в каталога на „Пайнер“.

Новото парче на наричащата се „аренби изпълнителка“ залита опасно към попфолка и феновете са недоволни, че звученето и лириките са бетер с тези на Емануела и Анелия.

„Аз съм фенка на Камелия, Анелия и всички звезди. Харесвам попфолк музиката, няма какво да го крия. Мога да пея попфолк“, заяви с прегракнал глас в студиото Гери-Никол.

Със сигурност стилът й вече е готов за най-лекия жанр – Гери е свикнала да показва плът, пише вестник „България Днес“. „Аз в песните пея за себе си, изливам си душата, искам хората да разберат коя съм аз“, казва Гери-Никол.

Ето ви малко текст, за да разберете коя е Гери-Никол: „Гаси тока, пий ми сока, аз ги карам да танцуват даже и без кока. Хулиганка, калпазанка. Пикантна като мексиканка.“

Коментари чрез Facebook

коментара

19 коментара по “Гери-Никол призна: Влюбена съм! (но не в Дани Илиев – виж тук)”

 1. Никсън

  окт. 26. 2020

  ТАЯ ГЕРИ НИКОЛ МНОГО ЛЪЖЕ БЕ, ГОЛЯМА ЛЪЖКИНЯ Е! ПЪРВО ИЗЛЪГА, ЧЕ С ДАНИ ИЛИЕВ, НЕ СА РАЗДЕЛЕНИ, А Е ВЛЮБЕНА В НЕГО, А СЕГА КАКТО ТОЙ РАЗКРИ, КАК ЛЪЖЕ, ЗАПОЧНА ДА СЕ ОПРАВДАВА, ЧЕ НЕ УЖ В НЕГО Е ВЛЮБЕНА, А В ДРУГ И ТОГАВА, КАТО Е ВЛЮБЕНА В ДРУГ КАКВО ЛЪЖЕ, ЧЕ УЖ ОЩЕ СА ЗАЕДНО С ДАНИ? ТОЙ ДАНИ Е ПРАВ, ЧЕ НА ТЯ ДЕБЕЛА ПАЧА ГЕРИ НИКОЛ ОТ А ДО Я ВСИЧКО И Е ЛЪЖИ И САМО ЛЪЖИ И ФАНТАЗИИ! И СА ИМИТИРА ДАНИ ТОЙ НАЛИ Е ЯКО ВЛЮБЕН, В ТАЙНА ЗА ОБЩЕСТВЕНОСТТА МАЦКА, КОЯТО Е МНОГО КРАСИВА И ТЯ СА ЗАПОЧНА, ДА ГОВОРИ СЪЩОТО, НО УЖ ЗА ДРУГ, ЖАЛКА ИМИТАТОРКА Е ТАЗИ ПАЧА ГЕРИ НИКОЛ! И НЕ САМО ЗА ЛЮБОВТА ЛЪЖЕ, ТО НЕЯ НИКОИ НОРМАЛЕН МЪЖ НЕ Я ХАРЕСВА, ГРОЗНО ПРАСЕ Е, А ЛЪЖЕ И ЗА ПАРЧЕТАТА И, ЧЕ УЖ ХОРАТА МНОГО ГИ ХАРЕСВАТ И Я ХВАЛЯТ, А ТО ДО СА САМО 3-4 ЧОВЕКА НА КОИТО Е ПЛАТИЛА ДА ЛЪЖАТ Я ХВАЛИХА МАЛКО. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НОРМАЛНИ ХОРА КАЗВАТ, ЧЕ НЕ СТАВА ЗА НИЩО ГЕРИ НИКОЛ И НЯМА ТАЛАНТ, НИТО ПЕСНИТЕ И СТРУВАТ НИТО ТЯ, КОИ ЩЕ ЛЪЖЕ ТАЗИ? ХОРАТА НЕ СА СЛЯПИ И ГЛУХИ, ВИЖДАТ КОМЕНТАРИТЕ ЗА ГЕРИ НИКОЛ И ЧУВАТ КАКВО СЕ ГОВОРИ ПО НЕИН АДРЕС, А ТО СА САМО УЖАСНИ И НЕГАТИВНИ ГАДОСТИ И ХОРАТА ГОВОРЯТ МНОГО ЛОШО ЗА НЕЯ, НЕ Я ХАРЕСВАТ КАКТО ЦЯЛО, НИТО КАТО ВИЗИЯ, НИТО КАКТО ПОВЕДЕНИЕ, НИТО ИМА КАРИЕРА И ТАЛАНТ В ТАЗИ ОБЛАСТ, ПРОСТО ПЛАЩА ОТ КРАДЕНИТЕ ПАРИ НА БАЩА И ЗА ДА СИ КУПУВА „ФЕНОВЕ,КЛИПЧЕТА, ЛАИКОВЕ…“, А ЗАПОЗНАТИ ХОРАТА ГОВОРЯТ, ЧЕ БАЩА И НА ГЕРИ НИКОЛ, ИЗТОЧВАЛ БАНКОМАТИ И Е ЛЕЖАЛ ПО ЗАТВОРИТЕ ЗА ТОВА, А ДЯДО И РАЗПРОСТРАНЯВАЛ ДРОГА! И СЕГА ДАНИ КАКТО Я РАЗОБЛИЧИ, КАК ЛЪЖЕ ЯКО ЗА ВСИЧКО, КАК СИ ИЗМИСЛЯ ИСТОРИИ, ЗА ДА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИКА И ИНТЕРЕСНА, НО Е ЖАЛКА И ГНУСНА, ЗАПОЧНА ДА ИЗМИСЛЯ ПОРЕДНАТА ЛЪЖА, ЗА ДА ЗАМАЖЕ ЛЪЖИТЕ СИ, ПРЕД ХОРАТА И ТЕ ДА НЕ Я УСЕТЯТ ЧЕ ЛЪЖЕ, ЧЕ УЖ НЕ В ДАНИ, А В ДРУГ Е ЛУДО ВЛЮБЕНА. СМЕШНИЦА СИ ГЕРИ! И ДРУГИЯ НА КОГОТО ПЛАТИШ ДА ЛЪЖЕ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ОТ ТВОЯ СТРАНА , ЧЕ ТЕ ХАРЕСВА И СИ ЗВЕЗДА, ЩЕ ТЕ ПОИЗПОЛЗВА ЗА ПАРИ И ЩЕ ТИ БИЕ ШУТА КАКТО ДАНИ ИЛИЕВ ЗАПОМНИ ГО! ГЕРИ НАЛИ ТВЪРДЕШЕ ПРЕД ХОРАТА , ЧЕ НЕ СТЕ РАЗДЕЛЕНИ С ДАНИ, А УЖ ВСИЧКО, ДЕТО СЕ ПИШЕ ЗА ВАС Е ЛЪЖА, А НАКРАЯ ТИ ЛЪЖЕШ, А НЕ МЕДИИТЕ! ЗАЩОТО ТИ КАКТО РАЗБРА, ЧЕ ДАНИ ПОТВЪРДИ, ЧЕ ТИ ЛЪЖЕШ И НЕ СТЕ НИКАКВИ, А ПО СМЕТКА СТЕ БИЛИ ЗАЕДНО, ТИ СЕ ОСРА, ЧЕ ХОРАТА РАЗБРАХА, КАКВА ЛЪЖКИНЯ СИ И СИ ПЛАЩАШ ЗА ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ВСИЧКО И ЗАПОЧНА, ОТНОВО ДА ГОВОРИШ ПОРЕДНТА ОТ ТЕБ ИЗМИСЛЕНА ЛЪЖА, ЧЕ УЖ НЕ ЗА ДАНИ, А ЗА ДРУГ СТАВА НА ВЪПРОС, ЗА ДА ЗАМАЖЕШ ПОЛОЖЕНИЕТО ПРЕД ХОРАТА, ДА НЕ ТЕ УСЕТЯТ, ЧЕ ЛЪЖЕШ. НО ХОРАТА НЕ СА ПРОСТИ И СЕ СЕЩАТ И ЗНАЯТ, ЧЕ ГЕРИ ТИ ЛЪЖЕШ ЯКО! ГЕРИ НИКОЛ ТИ СИ ЕДНА ДОЛНА ЛЪЖКИНЯ!

 2. Пенко

  окт. 26. 2020

  Хората да разберат коя съм аз казала Гери Никол… ми знаят те коя си ма, ти си един жалък долен парцал неставащ за нищо!!!

 3. ТениБън

  окт. 26. 2020

  Тая па кои я излъга, че е певица ха ха ха, че чак се вживява за некаква хахахха?

 4. Джижди

  окт. 26. 2020

  Ооооо боже, какво грозно бостанско плашило! Трябва да го сложите у някоя нива, да плаши гаргите ужас ужас …………..

 5. Сър

  окт. 26. 2020

  Извинете, аз да попитам тази коя е и защо се пише и говори за нея след като дори е грозна ? Не разбирам.

 6. Матаристите

  окт. 26. 2020

  трагедия брат

 7. Тaкивa ca бългaрcкитe мeдии брaдчe. Дaвaш им пaри и щe ти нaпрaвят рeпoртaж зa диaриятa, кoятo cи изтрoпaл cутринтa вмecтo дa пoкaзвaт хoрa, кoитo имa кaквo дa кaжaт и дa нaучaт другитe нa нeщo.

 8. 1234

  окт. 26. 2020

  Публикувано във факти.бг: Явно с годините е изпростяла много, но ако не метне бързо силикон, и за чалготеките няма да става.

 9. 1234

  окт. 26. 2020

  Явно с годините е изпростяла много, но ако не метне бързо силикон, и за чалготеките няма да става.

 10. Прасе

  окт. 26. 2020

  С лъжи и е лесно

 11. Прасе

  окт. 26. 2020

  и баба знае да лъже така но кой ли ти вярва спред мен никои

 12. Никсън

  окт. 27. 2020

  ДАНИ ИЛИЕВ КАТО ПОТВЪРДИ, ЧЕ ГЕРИ НИКОЛ ЛЪЖЕ И ТЯ, ВЕДНАГА ЗАПОЧНА ДА СИ ИЗМИСЛЯ, ДРУГА ЛЪЖА, КАК НЕ Е ВЛЮБЕНА В ДАНИ, А В ДРУГ МЪЖ. А ПОСЛЕ ПАК ЛЪЖЕ, ЧЕ НЕ СА РАЗДЕЛЕНИ И МЕДИИТЕ ПИСАЛИ ЛЪЖИ, НЕ МЕДИИТЕ ГЕРИ НИКОЛ, А ТИ ЛЪЖЕШ И ДАНИ КАЗА, ЧЕ ВСИЧКО ТИ Е ЛЪЖИ! БИЛИ СТЕ ЗАЕДНО ПО СМЕТКА И ДОРИ, НЕ ТЕ Е ХАРЕСВАЛ И ОБИЧАЛ И НАКРЯ ТИ БИ ШУТА И ТИ ЛЪЖЕШ, НО ХОРАТА ВИЖДАТ ЛЪЖИТЕ ТИ ДОРИ СИ ПРОТИВОРЕЧИШ ТОЛКОВА СИ ТЪПА!

 13. 666

  окт. 29. 2020

  Стига се излага, бе, Дани. Няма кой а ти плаща сметките вече и сега плюеш по ръката, която те хранеше доскоро. Една стотинка не си изкарал през живота си, а всичко, до което Гери се докосне, става злато, трупа хит след хит. А ти кой се, добре, че всички те знаят като бившия хрантутник на Гери Никол, че нито за спортист ставаш, нито за нещо друго. А с малкото си членче и момичетата ти се присмиват масово. Имай малко достойнство, сам си коментираш под всяка статия за Гери от яд. Нямаш и стотинка за да си направиш сам пи ар.

 14. до 666

  окт. 30. 2020

  ДЕБЕЛТА ГЕРИ НИКОЛ ДА СПРЕ ДА ЛАЕ ЛЪЖИ! НИКОИ НЕ ЧАКА НА НЕЯ! ДНАИ СИ ИЗКАРВА ПАРИ ОТ ДРУГИ МЕСТА, НЕ ЧАКА НА КРАДЕНИТЕ И ПАРИ НА РОДАТА И! И КАК САМА СЕ ХВАЛИ С ЛЪЖИ, „ДО КОЕТО ГЕРИ СЕ ДОКОСНЕЛА СТАВА ЗЛАТО“.ТАЯ ЛУДА ЛИ Е? ТОЧНО ОБРАТНОТО, ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕ ГЕРИ НИКОЛ, СТВА ЕДНА ГАДНА ОГРОМНА РАЗВАЛИНА НЕПОПРАВИМА! ЗА НИШО НЕ СТАВАШ ГЕПИ СОПОЛ! АМА ОТКАЧАЛКО ПОГЛЕДНИ НЕГАТИВНИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ТЕБЕ ОТ ХОРАТА И СПРИ С ЛЪЖИТЕ, ХОРАТА КАЗВАТ, ЧЕ НЯМАШ НИКАКВИ ХИТОВЕ, А САМА СИ ИЗМИСЛЯШ ТАКА И СИ ПЛАЩАЩ С КРАДЕНИТЕ ПАРИ НА КРАДЛИВИЯ ТИ РОД! МЛЪКНИ ВЕЧЕ КРАВА ТЪПА ДЕБЕЛА! ДАНИ ПАРИ СИ ИМА И МОЖЕ И ОТ ДРУГИ ЖЕНИ ДА ИМА, ДА НЕ СИ САМО ТИ С КРАДЕНИ ПАРИ ОТ РОДАТА ТИ СМЕШНИЦЕ ГРОЗНА! ОСВЕН ЧЕ СИ ЯКО ГРОЗНА, СИ И ДОСТА МАЛОУМНА! ЧЕ ЧАК СИ И ФАНТАЗИРАШ, ЧЕ КАКТО ЛЪЖЕШ ХОРАТА НЕ ТЕ ЗНАЯТ, КВО ЛЕКЕ СИ И НЕ СТАВАШ ЗА НИЩО! САМО ПРОЧЕТИ КОМЕНТАРИТЕ, ДЕТО ХОРАТА ТЕ ПЛЮВАТ, ЧЕ АКО НЕ СА КРАДЕНИТЕ ПАРИ НА ТАТКО, ТИ ДО СА НЯМА ДОРИ КОИ, ДА ТЕ ЗНАЕ, КАМОЛИ ДА ТИ СЛУША ПРОСТОТИИТЕ ВСЕКИ ДЕН! И ЗА ПЕВИЦА, НЕ СТАВАШ, ГРАЧИШ КАКТО КУЧЕ НА УМРЯЛО, НО РАЗБИРА СЕ НЕ ТИ ИЗНАСЯ ДА КАЖЕШ КАКВО ЧУВАШ ОТ ХОРАТА, ЧЕ НЕ СТАВАШ ЗА НИЩО И ЗА ТОВА ТЕ Е ЯД И ПЛЮВАШ ПО ДАНИ! ДОБРЕ ЧЕ СА КРАДЕНИТЕ ПАРИ ТА СА СЕ ПРАВИШ НА ИНТЕРЕСНА А СИ ДРИПЛА КАКВИ МАСКИ ИМА ЯКО БОГАТИ ДЕТО НЕ СЕ ХВАЛТ ТИ СИ ТРУГНАЛА С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ДА ПРАВИШ ЛЪЖКИНЯ НАГЛА ГЛУПАЧКЕ ГРОЗНА! ТИ СИ МНОГО ЗЛЕ, НЕ ЗНАМ ЗА КАКВА СИ СЕ ВЗЕЛА? СТИГА С КРАДЕНИТЕ ВИ ПАРИ, АКО СИ МИСЛИШ, ЧЕ ТИ СИ НАЙ БОГАТА В БЪЛГАРИЯ, ЗНАЧИ СИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА МОЗЪКА! ОТ ТЕБЕ ИМА МАЦКИ, ДЕТО СА МНОГО, АМА МНОГО 10000000000 ПЪТИ, ПО-БОГАТИ И КРАСИВИ МА ГРОЗНО ПРАСЕ ТЪПО, АМА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ, ТЕ НЕ СИ ПЛАЩАТ ЗА ИЗМИСЛЕНИ КАТО ТЕБЕ СТАТИИ С НИТО ЕДНА ИСТИНА В ТЯХ, НИТО СЕ ХВАЛЯТ САМИ! И ЗА ТОВА ИЗБЯГА И В АМЕРИКА, ЧЕ КАКТО ЛЪЖЕШ ЗА ДАНИ И МУ ПЕТНИШ ИМЕТО С ПОРЕДНИТЕ ТИ ЛЪЖИ, АКО ТЕ ДОКОПА, НАПРАВО ЩЕ ТИ ОСКУБЕ ИЗКУСТВЕНАТА ПЕРУКА И ТЕ Е СТРАХ! ТАЯ ПА ПРОСТА НАГЛА СВИНЯ ГЕРИ, ОЩЕ МАЛКО ЩЕ СИ ИЗМИСЛИ, ЧЕ ГО Е ХРАНИЛА ЦЯЛ ЖИВОТ, 2 ДЕНА МУ ДАЛА ПО 5 ЛВ. ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ И Е ГАДЖЕ И СА, НЕ СПРЕ ДА ЛАЕ ИЗ МЕДИТЕ, КАК УЖ АКО НЕ БИЛА ТЯ ТОЙ Е НИКОИ, СМЕШНИЦА НАГЛА НАХАЛНИЦА Е ТАЗИ ГРОЗНА СВИНКЯ ГЕПИ СОПОЛ!

 15. ДЕБЕЛОТО ПРАСЕ

  окт. 30. 2020

  Тая па се изкара ебаси и голямата работа, а е една дрипла! Аз какви мацки познавам класни, дето това свине Гера, не може да им стъпи на малкото пръстче, дето верно до което се докоснат става злато! На нея и се иска да е така за нея, ама няма как, ще си остане, едно жалко прасе, грозно, тъпо, дето хората я плюват! Безсрамница е Гери никол, ако е друга дето баща и е източвал банкомати и дядо и и вуйчо и са разпространявали дрога, ще се скрие от срамв дън земя , а тя се прави на богата с крадените хорски пари, такива боклуци отрепки, дето ощетяват държавата, са за гниене по затворите най малко! и после разни крадци тръгнали да се правят на велики, не ги знаем от какво са им крадените пари сигрно. То цяла България ви знае мушенническта, крадлива, лъжлива рода Гери! Да не мислиш в в България не ви знаем Гери с какво се занимавате вашата рода? На всички Гери никол им е ясно как лъжеш от а до я както каза дани всичко ти е лъжи и кражби …..

 16. Гомямото Лайно

  окт. 30. 2020

  ДАЙТЕ И НА ТАЗИ ТЪПАТА СМАХНАТА ГЕРИ НИКОЛ, ЕДНО ЛАЙНО И ДА ГО ПРЕВЪРНЕ В ЗЛАТО, НО БЕЗ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ МОЖЕ! ИСКАМЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА ХОРАТА ДА ГО НАПРАВИ НА ЗЛАТО, ЩОМ ТАКА ТВЪРДИ ЧЕ МОЖЕ! ХАХХАХААХ НАЛИ ТАКА ЛАЕ, ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕЛА ГО ПРЕВРЪЩА В ЗЛАТО! ФАНТАЗИИТЕ И ЛЪЖИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ ГЕРИ! ЛЪЖИ СИ И ФАНТАЗИРАЙ НА ВОЛЯ, НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ТЕБЕ! ХОРАТА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ,КАКТО ТЕ ГАВРЯТ И ТИ ЗАРАДИ ТОВА ИЗБЯГА В АМЕРИКА ХАХАХА СМЕШНИЦА СИ!

 17. А ДАНИ КАЗА

  окт. 30. 2020

  А БЕ СТИГА СТЕ МЕ ЗАНИМАВАЛИ С ТАЗИ ГРОЗНА ПРОСТА КРАВА ГЕПИ СОПОЛИ И С НЕЙНИТЕ ПОСТОЯННИ ЛЪЖИ! САМА СИ ИЗМИСЛЯ СТАТИИ И СИ ПИШЕ КОМЕНТАРИ ЗА КОИТО ЕСТЕСТВЕНО ЛЪЖЕ ЯКО, КОИТО СА НЕРЕАЛНИ! ИНАЧЕ ЖИВОТА И Е ЕДНА ОГРОМНА РАЗВАЛИНА, НИКОЙ НЕ Я ИСКА И САМА СЕ ПРЕДЛАГА И ЛЪЖЕ КАК Е НЕЩО, А Е ЕДНО НИЩО ВЪЗДУХАРКА И ПАРЦАЛАНА! А ОТНОСНО ПАРИТЕ, КОИ ЧАКА НА ТАЗИ ПАЧА, ВСЕКИ СИ ИЗКАРВА ПАРИ, А ИМА МНОГО ДРУГИ МАЦКИ С МНОГО ПОВЕЧЕ КИНТИ ОТ ДЕБЕЛАНАТА ГРОЗНИЦА ГЕПИ СОПОЛ! ДА СИ МУШНЕ В УСТАТА ФАЛШИВИТЕ И ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И ДА СПРЕ ДА СИ Я ПРОВЕТРЯВА, ЧЕ МНОГО И СМЪРДИ! НИКОИ НЕ ЧАКА НА НЕЯ! ВСИЧКО И Е ЛЪЖИ ЗА ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСНА И НА БАРОКВКА, НА ГЪРБА НА ХОРАТА, НО ДОРИ И С КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ НАРОДА, НЕ Е НИКОЯ И НЕ И СТИГНАТ ЗА НИЩО! ЕДНА ОБИКНОВЕНА НЕЗНАЧИТЕЛНА ПАРЦАЛИВКА Е ГЕРИ НИКОЛ! ТЯ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ КАКТО ЕЛИТНИТЕ МАЦКИ, КОИТО СА ДОСТА БОГАТИ, А ТЯ НОСИ ОБИКНОВЕНИ РЕПЛИКИ! ЗА КАКВО БОГАТСТВО ЛАЕ? И ТАКИВА АВТОМОБИЛИ, ДЕТО ДЕБЕЛАТА СЕ ХВАЛИ, ЧЕ И ПОДАРИЛИ УЖ ТЕХНИТЕ, ИМАТ И ХОРА, КОИТО ВЗИМАТ МАЛКИ ЗАПЛАТИ И НЕ СА БОГАТИ, А СЪЩО МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ТАКЪВ ЖИВОТ, А ТЯ ТРЪГНАЛА ДА СЕ ХВАЛИ КАК БИЛА БОГАТАШКА И САМО СКЪПИ ВЕЩИ И ПОДАРЯВАЛИ. ТОГАВА И ХОРА ДЕТО ИМАТ МАЛКО ПАРИ ЛИ СА БОГАТИТЕ ЩОМ И ТЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ТАКИВА ВЕЩИ КАТО НА ГЕРИ НИКОЛ ХАХАХАХАХА? И ТО ПОВЕЧЕТО ИМ АВТОМОБИЛИ СА НАЕТИ ЗА ПО ЕДНА СЕДМИЦА И ПОСЛЕ ГИ ВРЪЩАТ, АМА ДА ИМА ДА СЕ ШУМИ С ЛЪЖИ ЗА ЕВТИН ПИ АР, КАК УЖ СИ КУПИЛА ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ АВТОМОБИЛ ИЛИ И ПОДАРИЛИ ТЕХНИТЕ, А ТО НЕ Е ПОДАРЪК И КУПЕНО, А НАЕТО ЗА МАЛКО И ПОСЛЕ ГИ ВРЪЩАТ! МНОГО ХОРА, КОИТО НЕ СА БОГАТИ В БЪЛГАРИЯ, СИ ПОЗВОЛЯВАТ ТОЗИ ЖИВОТ, НА НАГЛОТО ПРАСЕ ГЕРИ НИКОЛ И НЕ ТРЪБЯТ, КАК СА ВЕЛИКИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАЗИ ПРОСТАТА, ДЕТО НЕ Е НИЩО А СЕ МИСЛИ ЧЕ Е НЕЩО! ЕДНО Е ДА СЕ МИЛИ РЕАЛНОСТТА Е ДРУГА! А РЕАЛНОСТТА Е, ЧЕ ГЕРИ НИКОЛ Е НАГЛА НАХАЛНА ЛЪЖКИНЯ, ТЯ Е ДЪНОТО НА ТИНЯТА И УТАЙКАТА НА БЪЛГАРИЯ! И СИ НАБИИ В ТЪПАТА КРАТУНА, ЧЕ НИКОИ НЕ ТИ СЕ ЯДОСВА, МА СОПОЛ ГЕПИ ВСИЧКИ СА КЛАСИ НАД ТЕБ, НЯМА ЗА КАКВО ДА ТИ СЕ ЯДОСВАТ, ТИ СЕ ЯДОСВАШ НА ДРУГИТЕ И ИМ ЗАВИЖДАШ, ЗАЩОТО СИ ЕДНО НИЩО И ГО ЗНАЕШ И ТЕ Е ЯД!

 18. А ДАНИ КАЗА

  окт. 31. 2020

  ЖЪЛТАТА ПРЕСА МНОГО ЛЪЖЕТЕ БЕ, НОВОТО ГАДЖЕ НА ДАНИ ИЛИЕВ Е С ДРУГО ИМЕ И ВЪОБЩЕ, НЕ Е ДЪЩЕРЯТА НА МЛАДЕН МАРИНОВ! САМ ДАНИ ИЛИЕВ ПОТВЪРДИ, ЧЕ ДЕВОЙКАТА, КОЯТО Е СЕДЯЛА В СКУТА МУ НА РОЖДЕНИЯ МУ ДЕН Е ГАДЖЕТО МУ, А НЕ СИЛВИЯ МАРИНОВА!

 19. Голямото Лайно

  Ное. 01. 2020

  ДАЙТЕ И НА ТАЗИ ТЪПАТА СМАХНАТА ГЕРИ НИКОЛ, ЕДНО ЛАЙНО И ДА ГО ПРЕВЪРНЕ В ЗЛАТО, НО БЕЗ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ МОЖЕ! ИСКАМЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА ХОРАТА ДА ГО НАПРАВИ НА ЗЛАТО, ЩОМ ТАКА ТВЪРДИ ЧЕ МОЖЕ! ХАХХАХААХ НАЛИ ТАКА ЛАЕ, ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕЛА ГО ПРЕВРЪЩА В ЗЛАТО! ФАНТАЗИИТЕ И ЛЪЖИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ ГЕРИ! ЛЪЖИ СИ И ФАНТАЗИРАЙ НА ВОЛЯ, НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ТЕБЕ! ХОРАТА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ,КАКТО ТЕ ГАВРЯТ И ТИ ЗАРАДИ ТОВА ИЗБЯГА В АМЕРИКА ХАХАХА СМЕШНИЦА СИ!

Добавете коментар