Бомба: Жана Бергендорф се сгоди! (кой обаче е избраникът й – виж тук)

0

Жана Бергендорф обяви публично годежа си!

Скандалната певица Жана Бергендорф съобщи много важно новина за личния си живот. Изпълнителката на „Самурай“ се е сгодила.

Жана Бергендорф
Жана Бергендорф се сгоди за любимия си мъж

Щастливото събитие в личен план съобщи Жана в личния си профил във Фейсбук и заваляха честитки от нейни приятели и почитатели. А един от тях й дори и се предложи за кум.

Сред първите, които я поздравиха, бяха колегата й от група „Екуинокс“, с която представяха България на „Евровизия“, Владимир Михайлов. И шефката на родната делегация на песенния конкурс на Европа Йоана Левиева-Сойер.

След скандалната си връзка с танцьора Лео и семейните скандали, при които се намеси дори полицията, Кана реши да не говори за личния си живот и оттогава не е показвала свое гадже. Сега разкрива самоличността на мъжа, който й е предложил брак, пише вестник „Телеграф“.

Наскоро тя сподели снимка с младо момче, чието име е Симеон Ставрев, и много от медиите решиха, че това е новото и гадже. Наши източници издадоха, че не това е интимният приятел на Жана, пише Шоу Блиц.

Към момента нямала желание да го покаже публично, но със смяната на статуса си със сигурност ще обостри апетита на папараците и тайната ще бъде разкрита.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.