Бомба: Краси Радков забива нож в гърба на Димитър Рачков! (още подробности)

Бомба: Краси Радков забива нож в гърба на Димитър Рачков! (още подробности)
Гласувайте за статията

Краси Радков прецаква Рачков!

Със собствен спектакъл актьорът Краси Радков ще се опита да детронира колегата си Димитър Рачков.Шоуспектакълът на Радков е заплануван за лятото на 2021 г. и ще е конкуренция на „Забраненото шоу“, с което Рачков жъне успехи през последните години в цялата страна.

Краси Радков

Краси Радков цака яко Димитър Рачков

По спектакъла на Краси вече се работи с пълна сила. Негов режисьор е Съни Сънински, а сценарист – Иво Сиромахов. За плановете си разказва самият Краси пред Слави Трифонов, на когото остава верен и е част от екипа му вече дълги години.

„Работим усилено по спектакъла и плановете са през лятото на 2021 г. да бъде готов. Нямам мераци за „Арена Армеец“. Не мисля, че залата е пригодена за подобен тип събития.

Имам желание спектакълът да се играе в по-малки зали в цяла България, както и да става за открита сцена“ – разказва Радков пред Дългия.

Шоуто на Краси ще се играе наред с това на Рачков догодина. Двамата комедийни любимци ще бъдат конкуренция, но това не разваля колегиалните им отношения. Рачков и Радков не таят лоши чувства един към друг. Дори напротив, Краси разкрива, че е имал предложение да се включи в спектакъла на колегата си, което е отказал, тъй като не е бил подходящ моментът.

Двамата с Трифонов обаче са категорични, че ще подкрепят колегата си и приятел. Слави и Маги Халваджиян заровиха томахавката преди няколко месеца и вече са готови да си помагат взаимно.

Подчинените им също ще си подават ръка в трудните времена, в които се намира шоубизнесът в момента. Очаква се Радков да застане на сцената до Рачков като специален гост в „Забраненото шоу“, пише вестник България Днес.

Краси разкрива и за друго апетитно предложение, което е отказал, а именно да бъде част от голям спектакъл заедно с редица известни актьори. Слави подкрепя конкуренцията.

Имах предложение да се включа в представление, събрало и много други популярни имена, комедийни корифеи. Между тях и Любо Нейков. Отказах и него, тъй като мислех, че на теб няма да ти е приятно“ – искрено споделя Радков на Трифонов.

А Дългия го контрира, че не би имал нищо против. Слави е категоричен, че не е в скандал с никого и няма проблеми с хората, решили да напуснат екипа му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар