Влюбени по време на пандемия

Влюбени по време на пандемия
Гласувайте за статията

Актрисата Ума Търман от месеци се е самоизолирала в Хемптънс (един от най-скъпите райони в САЩ, където се намират летните имения на ботагите и известните) заради ковид пандемията и сега става ясно, че докато бяга от излишни контакти и работни ангажименти, май е открила любовта.

Според медиите отвъд океана тя има нов мъж до себе си, с когото се е запознала на плажа в Sag Harbor. А именно: 50-годишната актриса била влюбена в архитект на име Питър Сабет. Според източници на медиите, самият Питър нямал никаква идея коя е Ума Търман, когато се запознали на плажа, докато и двамата се разхождали рано сутринта по плажната алея. Той я помолил да наглежда кучето му, докато самият той поплува малко в океана. Е, очевидно е, че тя се е съгласила. И няколко месеца по-късно двамата са толкова влюбени, че в момента търсят нов общ дом в Хемптънс.

Ума Търман има вече два брака зад гърба си – с актьорите Гари Олдман и с Итън Хоук. Тя има две деца от Итън Хоук – момче и момиче на 18 и 22 година. Актрисата има и дъщеря на осем години от френския милионер Арпад Бюсон.

Желаем щастие на новите влюбени, дано късмета е на тяхна страна.

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар